מאת: אלי שמואלי | 31.03.14 | 10:38
שער ובישול של שי דוח סידר לפרדס כץ ניצחון בכורה אחרי 15 (!!) הפסדים ודווקא על קוטלת הענקים, מכבי אור יהודה. מאיר דרעי כבש את שער הניצחון והפער מהמקום האחרון צמח ל-6 נקודות.
פרדס כץ נגד אור יהודה. לכאורה, לא משחק מושך עניין, על אף שרבים אומרים שמדובר בדרבי העיראקי. מה שבטוח הוא, שביום שישי האחרון סיפקה לנו הקבוצה מבני ברק את אחת ההפתעות הגדולות של העונה כשניצחה 1:2 ושיפרה מעט את מאזן הנקודות שלה.
למעשה סיבוב שלם (מאז ה-3:4 על רו"ח) לא טעמו שחקניו של רוני יצחק ניצחון. עד יום שישי הם ספגו תבוסות על ימין ושמאל. אור יהודה לעומת זאת קיבלה את תואר קוטלת הענקים לאחר שכבר עצרה את אליצור יפו, שיכון ותיקים ורו"ח ת"א.
המשחק התחיל בשליטה של אור יהודה. בדקה העשירית קיבל נועם מימון כדור ברחבה ובעט, אך חזי גיזלה הדף לקרן.

בדקה ה-19 זה כבר נכנס. אלירן בר הגביה שלח לרחבה, מימון שוב הגיע למצב מצוין מול גיזלה אך הפעם לא התבלבל, 0:1 לאור יהודה.

המארחים ניסו להיכנס למשחק ובדקה ה-23 בן עזיזי נתן כדור לאמצע לשי דוח שהתקדם, ראה את שי מיסאגיאן שהשאיר לרועי שקד, אך האחרון בעט מעל השער.
אור יהודה ניסתה להגדיל את היתרון, אך מימון שוב נכשל פעמיים מול גיזלה.
חמש דקות להפסקה הגיע השוויון. כדור חופשי לזכות המקומיים של מיסאגיאן הגיע לראש של שי דוח שהתרומם גבוה מעל כולם ונגח פנימה, 1:1 מפתיע בהפסקה.

המחצית השנייה נפתחת בשליטה של פרדס כץ עם החמצות של שי דוח ורועי שקד, אך המצב הטוב יותר הגיע מן העבר השני כאשר שוב מימון ניסה לכבוש, אך ניר ברונפלד הציל מן הקו.

בדקה ה-55 הגיע המהפך. פרדס כץ יצאה למתפרצת. מאור בלזינסקי פרץ מהאגף, השאיר כדור למיסאגיאן שפרגן למאיר דרעי וזה 1:2 מדהים לפרדס כץ.

אור יהודה נכנסה להלם, אורן דקל ספג אדום והשאיר את האורחים בעשרה שחקנים, אך פרדס כץ לא הצליחה להגדיל את התוצאה. בסופו של דבר המארחים רשמו ניצחון שלישי העונה ואולי יותר חשוב, הבטיחו כמעט סופית את המקום הלפני אחרון בטבלה על חשבון ספורט מעוף.
תגובות
+ הוסף תגובה