שמעו על המו"מ בטלוויזיה. אלפסי וסבג (מיכה פישנזון)
מאת: גיא גולדפרב | 31.03.14 | 09:06
יו"ר בית"ר נהריה עדיין מתקשה לעכל את העובדה שחמישה מחזורים לפני תום העונה נותר ללא מאמן. "זה לא שהוא קיבל הצעה מברצלונה. זו בסה"כ אותה הליגה", הוסיף אלפסי. מסתמן כי מיכה שושן יהיה זה שיעביר את האימונים עד תום העונה.
בנהריה עדיין בהלם מהמהלך המפתיע של המאמן, תומר אסולין אך למרות זאת משתדל היו"ר, ניסים אלפסי לשמור על איפוק ולהימנע מהשמצות.
אחרי שברר את מילותיו בקפידה הסכים לומר ל"דאבל פס": "קודם כל שיהיה ברור כי למרות מה שהיה כתוב אצלכם, לא נתנו לתומר (אסולין - ג.ג.) את ברכת הדרך. בשום שלב לא ידענו שהוא מנהל מו"מ מאחורי גבנו עם קבוצה אחרת. הפעם הראשונה שגילינו זאת הייתה ביום שישי, שאחרי המשחק שלנו התקשר אלי ראש העיר, ז'קי סבג ושאל אותי מה קורה מכיוון שבערוץ הספורט עלו עם ידיעה כאילו תומר כבר סגור בהרצליה. שאלתי את תומר אם זה נכון אך הוא הכחיש. אחרי כן הידיעה עלתה גם אצלכם".
בשבת בבוקר נפגשנו בנהריה, פגישה שהוא בעצמו יזם בה הבהרתי לו חד משמעית שאנחנו צריכים אותו כי הקבוצה במומנטום החיובי ואפשר אולי לגנוב את המקום החמישי. סיכמנו שממשיכים.
אתמול נפגשנו שוב לבקשתו ושוב הבהרתי לו שמבחינתי ממשיכים כרגיל. ב-16:20 הוא שלח לי סמס שהוא מתפטר. זה אגב, היה אחרי הידיעה שעלתה אצלכם שאנחנו כביכול מערימים קשיים. מה שממש לא היה נכון".
שוחחת עם אנשי הרצליה?
"היית לי שיחה עם המנכ"ל, ניר שיטרית והוא טען בלהט שתומר אמר להם שלא תהיה בעיה איתנו כי הקבוצה נשארה בליגה. בכלל הייתי מצפה מקבוצה מכובדת כשלהם לעשות בדיקה לפני שנכנסים למו"מ עם מאמן שנמצא תחת חוזה".
תחושה?
"תומר קיבל ממני את מלוא הגיבוי. האמנתי בו למרות שלא היה לו הרבה ניסיון באימון בוגרים. גם כשהקבוצה לקחה נקודה אחת בעשר משחקים והוא רצה להתפטר, סירבתי ולא רק זאת, אף הצעתי לו חוזה לעוד עונה. הוא נהנה משקט מוחלט. אף אחד לא היה מתערב לו. "שנה כזו לא תהיה לך בשום מקום", אמרתי לו. חוץ מזה רק לפני כמה ימים החלטנו יחד שיורדים לשלושה אימונים בשבוע במקום ארבע. בנינו דרך יחד ולכן אין ספק שזו תחושה של תקיעת סכין בגב. לא רק אני מרגיש כך אלא גם השחקנים. תהיה לויאלי למערכת שהאמינה כך. חמישה מחזורים לקום וללכת? זה לא שהוא קיבל הצעה מברצלונה. הוא עובר מקבוצה מליגה א' צפון לקבוצה אחרת באותה הליגה. זו התקדמות?".
שוקל לתבוע?
"לא. אבל אני בטוח שאם המצב היה הפוך ואנחנו היינו מפטרים אותו, הוא לא היה מוותר ותובע. עם מה שעשה הוא יצטרך להתמודד בעתיד. לדעתי השם שלו נפגע קשות".
מה הלאה?
"אין לי מושג כרגע. אין לנו יכולת כלכלית להביא מאמן אחר ובטח שלא לחמעשה מחזורים. בודקים אפשרויות בתוך הבית. מיכה שושן הוא בהחלט אופציה".
תגובות
+ הוסף תגובה