אסעד עמאשה: שישה פנדלים בשני משחקים

שיא בפנדלים למשחק אחד? עמאשה (אמיר שיבי) שיא בפנדלים למשחק אחד? עמאשה (אמיר שיבי)
שישה שערים הבקיע אחיו הצעיר של ויאם עמאשה בשני המשחקים האחרונים של קבוצתו, בני ראמה, כולם בפנדלים. בפועל זה הספיק לנקודה אחת בלבד מתוך שש. 24 השערים שכבש מציבים את החלוץ בפסגת מלך השערים של המחוז.

לא ברור מהו שיא הפנדלים שנקבעו במשחק אחד לזכות קבוצה אחת אותם כבש שחקן אחד אך סביר להניח שאסעד עמאשה מבני ראמה (ליגה ג' גליל עליון), מחזיק באחד שמתקרב אליו.

עמאשה שהוא במקרה גם אחיו הצעיר של חלוץ קריית שמונה, ויאם כבש בשבוע שעבר מול מרום גליל לא פחות מ-4 שערים כשכולם היו מהנקודה הלבנה. היה זה אחד המשחקים המוזרים שנראו בליגות הנמוכות העונה. המארחים כבר הוליכו 0:5 בדקה ה-28 (!!) אך ארבעת הפנדלים של עמאשה החזירו את ראמה למשחק מה בסופו של דבר לא הספיק והיא נוצחה 5:4.

היום (שבת) נמשכה מסכת הכיבושים של עמאשה מהנקודה הלבנה, הפעם מול הפועל נהריה. בדקה ה-45 של המשחק זכתה בני ראמה בפנדל נוסף אותו הפך עמאשה לשער יתרון. נהריה השוותה ממש בפתיחת המחצית השנייה אולם בדקה ה-56 זכתה ראמה ב..עוד פנדל (השישי במספר בשני משחקים). מי ניגש לבעוט? ניחשתם נכון. עמאשה שהחזיר את היתרון לראמה והשלים 24 כיבושים עד כה העונה.

בדקה ה-70 כבשה ראמה סופסוף שער שדה כשנאג'י אבו ג'בל קבע 1:3. אך.. פנדל נוסף שנפסק הפעם של נהריה אותו כבש אבי בן סימון החזיר את האורחים למשחק. בדקה ה-88 היה זה שוב בן סימון שכבש וקבע 3:3 בסיום.

למרות התיקו בני ראמה מדורגת במקום השלישי בעמדה נוחה לכבוש מחדש את המקום השני.

צפו בפנדל הראשון של עמאשה במשחק נגד נהריה (צילום: אמיר שיבי)



 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
שחקן מעולה ...
(...: 21:28 29-03-2014)

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?