רפי בוסקילה (מימין) מול טל בניה
מאת: קובי פורטל | 27.03.14 | 08:06
בסיבוב הקודם זה נגמר בניצחון של הרצליה 0:2 ועם מהומה בסיום. כעבור סיבוב יחסי הכוחות השתנו. הרצליה נמצאת בתקופה רעה ולחוצה, מגדל העמק לעומתה כבר עם תשעה משחקים ללא הפסד, מאמן מגדל העמק רפי בוסקילה: "אנחנו מגיעים דרוכים ומוכנים למשחק הזה"
בשישי הקרוב (14:00) תארח מגדל העמק את הפועל הרצליה לקרב צמרת ישיר. כזכור, בסיבוב הקודם הפסידה מגדל העמק להרצליה 0:2 ופתחה תקופה די רעה מבחינתה, אך בחלוף הזמן יחסי הכוחות השתנו, בהרצליה יש המון לחץ סביב הקבוצה, בשלושת המשחקים האחרונים רשמה הרצליה שלושה הפסדים רצופים.
הרבה דובר כי הרצליה היא זו שמסוגלת לאיים על הפועל כפר סבא, אך בלא מעט הזדמנויות נכשלה וכמו שזה נראה עכשיו היא תצטרך לעבוד קשה על המקום שלה בפלייאוף. בשבוע שעבר הפסידה הרצליה בביתה לצור שלום, הפסד שהחדיר המון פאניקה בקבוצה. מאמן הקבוצה טל בניה העדיף שלא להתראיין לפני המשחק מה שמסתמן כהחלטה שנובעת מלחץ או מבהלה הקיימים גם בסביבתו של בניה רגע לפני המפגש החשוב.
מהעבר השני, במגדל העמק מודעים לחשיבות של המשחק. פייסבוק האוהדים של הקבוצה החל להתמלא במשפטי עידוד לקהל שיגיע ויתמוך, בנוסף, החלו האוהדים בגיוס כספים לרכישת ציוד והצגת תפאורה באצטדיון, בין היתר מי שדאג לממן את האביזרים היו שחקני מגדל העמק עצמם שתרמו מכספם עבור רכישת הציוד.

רפי בוסקילה התייחס למפגש ואמר: "אנחנו מגיעים דרוכים ומוכנים למשחק הזה, מבחינתו זה משחק חשוב מאוד להמשך המאבק בפלייאוף. התכוננו כמו שצריך, אנחנו ברוך השם בתקופה טובה, אחרי תקופה אורכה ללא הפסדים, מקווים להמשיך את המומנטום החיובי".
כזכור, בסיבוב הקודם, המשחק נגמר במהומה לא קטנה: "לא מעניינים אותי האירועים של המשחק הקודם אנחנו מסתכלים תמיד קדימה. מה שאני כן יכול להגיד לך שהאוהדים שלנו לא שוכחים את מה שהיה ומכינים קבלת פנים חמה מאוד להרצליה" אמר בוסקילה.

מנכ"ל הקבוצה הנרי אפרגן הוסיף: "לא נשכח את האירוח של ניר שטרית מנכ"ל הקבוצה, הפועל הרצליה יתקבלו בחיוב, אך נקווה שישאירו את הנקודות במגדל העמק ויחפשו לצאת מהמשבר מול קבוצה אחרת".
תגובות
+ הוסף תגובה