סבי שאולוב: "זאת אחת ההזדמנויות האחרונות שלנו"
שאולוב (צילום: ארנון לוי)
מאת: מיכאל וייסרמן | 26.03.14 | 18:21
במכבי כפר קנא מודעים כי הקבוצה חייבת להתעורר כבר במשחק הקרוב מול הפועל חדרה. חלוץ הקבוצה סבי שאולוב יודע כי אם קבוצתו רוצה להישאר בליגה, ניצחון ביתי הוא בגדר חובה
אחד המשחקים המעניינים ביותר בסוף השבוע הקרוב יהיה המפגש בין מכבי כפר קנא להפועל חדרה. בקבוצה המקומית מודעים לבעייתיות במיקום שלה כאשר הקבוצה נמצאת במקום שממנו הולכים למבחנים בסיום העונה ואם היא לא תנצח בקרוב היא יכולה למצוא את עצמה מתחת לקו האדום.
הסיפור הפיקנטי של המשחק תהיה העובדה שלא מעט שחקנים מכפר קנא שיחקו בעברם בהפועל חדרה. בין השאר מדובר בבלם שון שנפ, הקשר אדינו ימהרן והחלוץ סבי שאולוב שהגיע כבר העונה מחדרה לכפר קנא. שאולוב אינו מחפש פיקנטריה ואומר: "יחסי הכוחות ברורים כי חדרה מעלינו בטבלה אבל אנחנו קבוצה מספיק טובה בכדי לתת תחרות לכל קבוצה בליגה. אנחנו בתקופה פחות טובה לאחרונה אבל נעשה את המסכימום בכדי להצליח.זאת אחת ההזדמנויות האחרונות שלנו במאבקי הירידה. אנחנו משחקים בבית ואם אנחנו רוצים להישאר בליגה, אנחנו חייבים לנצח את משחקי הבית".
בכפר קנא תהו כי השינוי בעמדת המאמן כאשר פתחי עבאס חזר במקומו של איתן טייב יזעזע את הקבוצה אבל גם במחזור האחרון הקבוצה סיימה בתיקו 1:1 מול הפועל דלייה. שאולוב אומנם זוכר ימים יפים בחדרה אבל כרגע הראש במקום אחר: "להפועל חדרה יש מקום חם בלב שלי אבל כרגע אני כל כולי בכפר קנא ורוצה להשאיר את הקבוצה עוד עונה בליגה".
תגובות
+ הוסף תגובה