ליגה ג' ת"א: סיכום מחזור 21

חולון גברה על גבעת שמואל ונשארה היחידה שצמודה לרו"ח ת"א לאחר שגם בית דגן נוצחה והתרחקה מהמרוץ. בעוד שבועיים משחק העונה בין חולון לרו"ח.

ליגה ג' ת"א נכנסה לשליש האחרון שלה וביום שישי התקיים משחק הצמרת הטעון בין א.ס. חולון לגבעת שמואל. כ-150 צופים הגיעו ולמקום גם הוזעקו מבעוד מועד כוח אבטחה ושיטור כדי למנוע התפרעויות. אוהד אחד נעצר ושוחרר ועל כר הדשא התנהל משחק יחסית רגוע בו חולון גברה 1:3 והוציאה את הגבעה כמעט סופית מהמרוץ לעלייה. אלנור אלייב, אמיל אלייב וחיים ברמי כבשו למארחים, טוני אור השווה זמנית. רן עוזרי מחולון החמיץ פנדל.

המוליכה, רו"ח ת"א, לא התקשתה בבית מול פרדס כץ החלשה וזה נגמר עם 2:8 קליל. גדי סולומוביץ הפתיע עם רביעייה, אורן כוכבי עם שלושער ועומרי יפת השלים. לאורחים כבשו מאור בליזינסקי ופבל פרגודוב.

הפתיע עם רביעייה. סלומוביץ' (במרכז. צילום: אלי שמואלי)
גם בית דגן יכולה להגיד שלום לחלום העלייה לאחר שנוצחה 2:1 בחוץ ע"י מחניים ר"ג. בני אשכנזי עוד העלה את האורחים ליתרון בהפסקה, אך בר קמי וצחי קדר (בדקה ה-95) עשו מהפך. קדר אף הורחק בצהוב שני לאחר כיבוש השער עקב הורדת חולצה.

מי שניצלה את ההפסדים של גבעת שמואל ובית דגן כדי לעלות למקום השלישי היא שיכון ותיקים ר"ג שניצחה 0:2 בחוץ את בית"ר יפו משערים של אייל דבי ואופיר מיארה.

ברית ספורט מעוף נכנעה 5:1 בבית לאליצור יהוד. ניסים שינכה, אלכסיי יצחקוב (פנדל) אלעד יהל, מורן גויטע ולידור מדרי כבשו לאורחים, קובי לוי רק צימק למארחים.

אליצור יפו גברה באותה תוצאה על בית"ר עזרא בחוץ. בועז אנקרי כבש שער עצמי והעלה את עזרא ליתרון, אך ירון שוורץ, בן שבתאי, ציון סיני, ברק מתניא וערן מכלוף הפכו.

חזרו לנצח.  שחקני אליצור יפו (צילום: אלי שמואלי)
קריית שלום השיגה 2:4 נאה באור יהודה. המארחים הובילו פעמיים מצמד של נועם מימון, אך אייל דואק וזכריה יפת השוו פעמיים בהפסקה. במחצית השנייה עינן עידו ומשה אהרונוב כבר דאגו להבטיח את הניצחון של הקרייה, ששיחקה בעשרה שחקנים החל מהדקה ה-56 לאחר הרחקתו של שחר דוד.

במשחק השקול של המחזור נפרדו בני יהוד ונווה גולן בתיקו 1:1. דני פסצ'יני העלה את המקומיים ליתרון בהפסקה, גולן שאול השווה במחצית השנייה וחילק את הנקודות בין הקבוצות.

ה-11 של המחזור:

שוער:    גיא קריו (מחניים)
הגנה:    ציון סיני (אליצור יפו)
             אלכסיי יצחקוב (אליצור יהוד)
             מוחמד ג'ואדללה (חולון)
             צחי קדר (מחניים)
קישור:   אמיל אלייב (חולון)
             אייל דבי (שיכון ותיקים)
             עינן עידו (קריית שלום)
             חיים ברמי (חולון)
חלוצים: אורן כוכבי (רו"ח תל אביב)
            גדי סולומוביץ  (רו"ח (תל אביב)

שוער המחזור. קריו בפעולה (צילום: אלי שמואלי)
מאמן המחזור: אשר מסעוד (חולון)

הפתעת המחזור: מחניים ר"ג

כוכב המחזור: גדי סולומוביץ (רו"ח תל אביב)

הקבוצה ההוגנת: רו"ח תל אביב


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
ניסים גיני
(חולון: 03:00 26-03-2014)
ניסים גיני אתה בושה,הפכת את הגבעה לתהום,אין לך מושג בניהול, תתפטר כבר,איפה כל הכסף???

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?