מאת: אלי שמואלי | 16.03.14 | 09:12
קריית שלום הגיעה חדורת מוטיבציה ובמטרה לתקוע גלגלים במכונית של רו"ח לליגה ב' אולם אורן כוכבי וישראל בורוכוב סידרו למוטי יעיש עוד שלוש נקודות ועוד שבוע (לפחות) בפסגה.
אחרי ההפסד למכבי אור יהודה ברו"ח התעשתו והבינו כי אם הם רוצים לעלות ליגה, הם חייבים לנצח את "הקטנות". קריי שלום שמזמן איבדה עניים בליגה פנטזה על עצירת המוליכה וקבלת כותרת בעיתון (ואצלנו...) אך בפועל זה לא קרה. מוליכת הטבלה הגיעה ביום שישי למגרש צ'רנר ביפו, ניצחה 0:2 ושמרה על פער שלוש הנקודות בפסגה.
רו"ח הגיע בהרכב הכי חזק שלה מנגד, ירון כהן צמח השאיר את הסקורר שלו בן דיין על הספסל, מהלך בהחלט לא ברור.
כבר לאחר שלוש דקות הגיעו האורחים למצב ראשון. אורן כוכבי הגביה לרחבה ואיתי כספי בעט מעל השער.
שתי דקות חלפו ושלומי גולוזר הגביה לישראל בורוכוב שכבש, אך השער נפסל בטענת נבדל.
הקרייה ניסתה להגיב, אך אבי כהן הדף מצוין את הנגיחה של יצחק לוי. בדקה ה-30 טענו המארחים לפנדל. אייל דואק נפל ברחבה, אך השריקה לא נשמעה והמשחק נמשך.
חמש דקות חלפו והראשון הגיע. בורוכוב השאיר את כוכבי באחד על אחד מול ישי זיתוני ומלך השערים של רו"ח עשה את ה-0:1 וחגג כמו כוכבה האגדי של נבחרת ספרד, אמיליו בוטרגניו ("העיט").

המארחים ניסו להגיב, אך לא מצאו את המסגרת, 0:1 קטן לרו"ח בהפסקה.
גם בחצי השני הקרייה ניסתה להשוות בכל מחיר פעם אחת אייל דואק לא מצא את המסגרת ופעם שנייה הוא פגש רק את הקורה. בדקה ה-67 נכנס דיין למשחק במטרה להשיג את המטרה ובדקה ה-78 גם בעיטה שלו חמקה החוצה.

חמש דקות לסיום כבשו האורחים את השני וסגרו עניין. כוכבי ניסה לבעוט, זיתוני הדף, אבל הכדור הגיע לבורוכוב שכבש מקרוב, 0:2 לרו"ח בסיום ששמרה על פער שלוש הנקודות בפסגה.
תגובות
+ הוסף תגובה