מאת: מיכאל וייסרמן | 04.03.14 | 14:42
המחזור ה-26 בליגה הלאומית הסתיים ביום שני ואיתו אולי הבשורה הכי לא מפתיעה כאשר מכבי אום אל פאחם שוב הפסידה וירדה רשמית לליגה א'.
גם בחלומות הכי ורודים לא ציפו אנשי אום אל פאחם להוציא נקודות באשקלון ומאידך לא ציפו בקבוצה מהמגזר שאחרי קיץ מתוקשר כך תיראה העונה של הקבוצה. בסיום המשחק תקף יו"ר הקבוצה אבו ראג'ה בכל כלי התקשורת את ההתאחדות לכדורגל וכיוון אליה את האצבע המאשימה אבל העובדה היא שבעונה הבאה אום אל פאחם תשחק בליגה א'. במשחק עצמו עוד נלחמו שחקני אום אל פאחם אבל אשקלון הייתה עדיפה יותר ונהנתה מצמד שערים של אוסיי מאולי ושער אחד של יחיאל צגאי. בין לבין עוד החטיאה פאחם בעיטת פנדל.
לאור בעיות תקציביות גדולות דווקא שחקני פתח תקווה והצוות המקצועי שומרים על פאסון ואתמול הם ניצחוו את בני לוד בתוצאה 0:1 באחד המשחקים החשובים של העונה. שתי הקבוצות התמודדו על הכרטיס השני לליגת העל וניצחון של פתח תקווה ככל הנראה קירב אותה עד מאוד חזרה לליגה הראשונה. כוכב המשחק היה החלוץ ליאור אסולין שכבש את השער דקה לפני המחצית. רק משהו בלתי צפוי או בעיה תקציבית של אבי ללוז יגרמו לפתח תקווה לא להיות בליגת העל בעונה הבאה.
המשחק המשעמם של המחזור. שתי הקבוצות רצו לא להפסיד כדי לא להתקרב לתחתית ורצו בעיקר לא לספוג וכך עבור להם תשעים דקות משעממות שביטא את הקהל המקומי ששרק בוז לשחקני שתי הקבוצות בסיום.
תגובות
+ הוסף תגובה