הטירוף ביפו מתחיל: האוהדים מתעוררים
מאת: גיא גולדפרב | 04.03.14 | 08:07
סדרת הניצחונות עוררה את אוהדי מכבי יפו לקראת משחק החוץ מול מכבי ב"ש. אוטובוס אחד כבר מלא הרישום לשני נפתח וכשגם הוא צפוי להתמלא. ב"ש שוקלת לארח את המשחק במגרש רייסר שם ניצחה את שעריים וסיימה בתיקו מול עמישב.
ביפו מתחילים כבר להריח את מאבקי ההכרעה של סוף העונה. לאחר הניצחון החמישי ברציפות (0:1 על מלאכי) מדורגת הקבוצה אמנם במקום הרביעי אך עם נקודת זינוק מצוינת לעבר הפסגה במיוחד שקריית גת מתארחת באזור בסוף השבוע הקרוב ושבוע לאחר מכן היא מגיעה לשכונת התקווה.
אך לפני כן, יודעים ביפו כי צריך לעבור מוקש לא קטן – מכבי ב"ש המסובכת עמוק בתחתית וחייבת את הנקודות.
גם אוהדי מכבי יפו מתחילים להתעורר והוכחה לכך הוא העניין סביב המשחק הקרוב. נכון לאמש, אוטובוס אחד כבר התמלא והרשמה נפתחה גם לשני. ההערכות הם כי בסביבות 200 אוהדים ילוו את הקבוצה למשחק בבאר שבע.
במצב הנעדרים נמצא כרגע עדיין הבלם מוחמד מחג'נה הסובל מבלוטה שומנית. מאור קנדיל וגיא אבן שנעדרו מהמשחק הקודם בשל צבירת חמישה כרטיסים צהובים, צפויים לחזור להרכב
בתוך כך, שוקלים הבאר שבעים לארח את המשחק במגרש "רייסר" שם שיחקו העונה פעמיים והשיגו ניצחון (2:3 על שעריים) ותיקו (2:2) עם עמישב.
תגובות
+ הוסף תגובה