שחקני אולגה חוגגים ניצחון (צילום: שלומי גבאי)
מאת: מיכאל וייסרמן | 22.02.14 | 12:11
דווקא במחזור ה-20 ודווקא במגרש בגבעת אולגה קיבלנו את אחד המשחקים המרתקים ביותר של העונה. חמישה שערים, שתי החטאות מהנקודה הלבנה, שוער מורחק והרבה מצבי הבקעה. זאת המנה של גבעת אולגה מול מכבי דלייה
מה עוד יכלו לבקש כמאתיים אוהדים של גבעת אולגה ומכבי דליית אל כרמל שהגיעו למגרש בגבעה ונהנו מאחד המשחקים המרתקים ביותר של העונה. האוהדים אומנם נהנו מהרבה מצבים ליד שני השערים אבל דווקא המאמנים של שתי הקבוצות צריכים לחשוש לאור ההגנות החלשות משני הצדדים.
דליה הגיעה למשחק לאחר ניצחון ביתי על נהריה ושחקניה רצו להמשיך גם מול אולגה בכדי להתברג בצמרת הגבוהה. דלייה פתחה עם הרכב דומה לזה שניצח את נהריה ושמחה על חזרתו של איימן אבו סלאח למרכז ההתקפה של הקבוצה.
מהצד השני אולגה הגיעה לאחר הפסד חוץ לקריית אתא וכל השבוע רצו בקבוצה לחזור ולהרגיע את הקבוצה עם ניצחון ביתי. אולגה הגיעה למשחק הזה עם בר טימסיט שפתח בהגנה במקומו של המגן יוני גואטה (עקב חילופי דברים בין המאמן לשחקן במהלך השבוע האחרון) . בקישור חזר מושיקו בלביליה על חשבונו של גל כולני וגם מקסים מורד המשיך לקבל קרדיט מהמאמן מתחת לחלוצי החוד של הקבוצה מוחמד עקל שהגיע עד לא מזמן מדלייה וגמליאל פרץ.
אולגה פתחה את המשחק מצוין וכבר אחרי שמונה דקות פריצה נהדרת של גמליאל פרץ נגמרה בבעיטה שחמקה ליד שערו של דלייה שוקי ביראני. ארבע דקות עברו והגבהה מצוינת של בלביליה הגיעה לראשו של בן חמו הנמוך שמצא את עצמו לבד ברחבת דלייה ובנגיעה קטנה העלה את קבוצתו ליתרון
0:1.
שלוש דקות חלפו להן ופריצה מצוינת של המגן רונן פלאח הגיעה לאבו סלאח שמשלושה מטרים פספס את השער של אולגה. בדקה ה-28 עוד התקפה של אולגה יצאה לדרך שבסיומה פרץ שיחרר בעיטה, הכדור פגע בקורת השער.

אולגה המשיכה לשלוח שחקנים קדימה ובדקה ה-30 עוד פריצה מצוינת של עקל הסתיימה בנגיעת יד של הבלם תמיר חשאן, שופט המשחק סימן לנקודה הלבנה, הקפטן דור בדוסי לקח את הבעיטה אך בעט למשקוף, וכמובן המשפט הידוע בכדורגל, מי שלא כובש, סופג, שלוש דקות עברו ושוב פריצה נהדרת של פלאח מימין הגיעה לואיל חרבאווי שבעט על סף רחבת ה-16 מדויק לפינה של יקיר קרטה,
1:1.

למרות השער אולגה המשיכה לשלוט במחצית הראשונה והגיעה לעוד מספר מצבים קורצים ועל סף השריקה למחצית התקפה נהדרת של אולגה הסתיימה בכדור ברשת של דליה, עקל מסר כדור נהדר לפרץ והאחרון לא התבלבל מול ביראני וקבע
1:2.

במהלך המחצית נשמעו צעקות קשות בחדר ההלבשה של האורחים שעלו נחושים למחצית השנייה ושלטו במשחק ללא עוררין. למרות השליטה של דליה, ההתקפה הראשונה בחצי השני הייתה שייכת לאולגה שיצאה למתפרצת טובה בדקה ה-56, עקל נכנס לרחבה ונגע בבירור בידו, שופט המשחק התעלם בעוד ששחקני דליה מחכים לשריקה, את עקל כמובן זה לא עניין והחלוץ המשיך כל הדרך אל השלישי,
1:3 אולגה.
דלייה ביצעה חילוף התקפי וחלבי העלה את החלוץ המצוין מאהר ג'ברין שבדקה ה-64 מנצל טעות קשה בהגנה ומצמק את התוצאה ל-
2:3.
בדקה ה-70 שוב התקפה מצוינת של דלייה מוצאת נסרלדין לבדו מול קרטה והאחרון מכשיל את השחקן, השופט גם הפעם הצביע על הנקודה הלבנה ובנוסף שולף את האדום לקרטה, מי שנכנס למשחק הוא השוער השני אלירן אפללו. נסרלדין ניגש לבעוט ופוגש גם הוא בדומה לבדוסי את המשקוף.


במשך רבע שעה ניסו שחקני דלייה לחפש את השיוויון אך שחקני אולגה נתנו את נשמתם וחגגו בסיום ניצחון חשוב, חגיגות שהזכירו את החגיגות של הקבוצה לאחר הניצחון בדרבי. מאמן דלייה איהב חלבי אמר בסיום: "לא הגענו למחצית הראשונה. היינו רעים, במחצית השנייה כבר השתפרנו ולצערי לא כבשנו פנדל והפסדנו".
תגובות
+ הוסף תגובה