אסולין: "אנחנו מושפעים ממזל רע לאחרונה"
מאמן נהריה תומר אסולין (צילום: קובי פורטל)
מאת: מיכאל וייסרמן | 19.02.14 | 14:17
לאחר סיבוב ראשון מדהים בבית"ר נהריה נאלצים להתמודד בסיבוב השני עם מספר תוצאות לא טובות שהורידו את הקבוצה למקום התשיעי בטבלה. במועדון מודעים לכך שאם לא יגיע השינוי המיידי, היא תסתבך משמעותית, השחקנים יוזמנו לשיחות אישיות
משהו לא טוב עובר על בית"ר נהריה מאז תחילת שנת 2014. הניצחון האחרון של הקבוצה היה ב-16.12.2013 על הפועל מגדל העמק ואף התמקמה הקבוצה בצמרת הליגה בהחלט הייתה הפתעת העונה. מאז ועד היום נכנסה נהריה לתקופה של הפסדים, בשבת האחרונה הפסידה הקבוצה במשחק חוץ למכבי דליית אל כרמל.
בנהריה מספרים כי דווקא המשחק האחרון היה בין המשחקים הטובים של הקבוצה בתקופה האחרונה ואם חלוציה היו מנצלים את המצבים שלהם, התוצאה הייתה צריכה להיות הפוכה. מאמן הקבוצה תומר אסולין אמר: "זה היה המשחק הכי טוב שלנו בחודשיים האחרונים. היינו שווים נקודות אילו שער מקרי וזאת למרות החיסורים המשמעותיים שלנו. ברוב המשחק הגענו למצבים טובים ולא כבשנו ומי שלא נותן סופג".
במועדון מספרים על מכת פציעות והרחקות קשה בתקופה האחרונה שפגעה ישירות בתוצאות של הקבוצה. כל זאת הגיע עם שחרורו של החלוץ שגיא חייט שהיה משמעותי בסיבוב הראשון אך בינואר שוחרר להפועל כפר קנא. אסולין: "אנחנו משופעים במזל רע לאחרונה והכול הולך לנו הפוך. אנחנו נמשיך לעבוד קשה ולעשות סטופ לתקופה הארוכה והחלשה שלנו". בצוות המקצועי ערכו השבוע מספר שיחות אישיות עם שחקנים בכדי להחזיר להם את הביטחון העצמי מהתקופה האחרונה.
תגובות
+ הוסף תגובה