לפחות יש הגנה. שחקני בת ים
מאת: גיא גולדפרב | 14.02.14 | 10:46
ללא יוסי פליקר, עבדלאללה שעבן ופיני בלילי המורחקים תעלה היום (שישי) עירוני בת ים לעוד משחק חשוב עבורה מול הפועל אזור שנמצאת בפורמה. התחתית מתקרבת ובלילי עצמו נראה מאד עצבני לאחר התיקו מול כפר קאסם.
בשקט בשקט מתחילה עירוני בת ים לגלוש אל עבר החלק התחתון של הטבלה מה שבאופן טבעי מעלה שם את מפלס הלחץ.
התיקו מול כפר קאסם הבליט שוב את נקודת התורפה של הקבוצה העונה: משחק ההתקפה. ללא יוסי פליקר החלק הקדמי של בת ים למעשה לא קיים ואפילו פיני בלילי שנכנס מחליף מול כפר קאסם לא הצליח לכבוש והשלימה 189 דקות ללא הבקעת שער.
במהלך המשחק ובעיקר אחריו נראה בלילי מאד עצבני ולא פעם הגיב בתנועות ביטול כלפי השופט שהיה מאד סלחני לגביו ולא שלף לעברו כרטיס. גם לאחר המשחק נראה הבינלאומי לשעבר לא רגוע, הרבה לבקר את שחקניו – חבריו וע"פ עדויות גם השתולל בחדר ההלבשה.

למזלה של בת ים יש לה חלק אחורי יוצא מן הכלל בראשותו של השוער, רון למל שלולא הוא ספק אם הייתה יוצאת מהמשחק עם נקודה.
היום (שישי) מול אזור, כאב הראש של המאמן, משה טליאס רק יגבר לאחר שגם פליקר (מרצה עונש הרחקה מ-4 משחקים זכר לאירועי המפגש עם נס ציונה), בלילי ועבדאללה שעבן (5 צהובים) יעדרו מן המשחק. בהיעדרם צפוי ליפול העול על אדיר חליפה ורונן פרץ הצעיר.

בקבוצה מודעים היטב לקצב צבירת הנקודות הבעייתי. בליגה כה צמודה, שלוש נקודות מהמקום הלפני אחרון הוא הפרש שמחזור אחד בלבד יכול למחוק ולכן קבל המשחק מול אזור משנה חשיבות.
תגובות
+ הוסף תגובה