קללת אגף ימין של כפר קאסם

בכפר קאסם מאמינים כי סוג של קללה רובצת על אגף ימין של הקבוצה. סוהיב פרג', אחמד עאמר, נור סרסור, מוחמד (אבו לאפי) סרסור כולם שיחקו שם ונפצעו. האחרון להיפצע היה המגן הצעיר, עבדללה טהא בשבת מול בת ים. למשחק מול אילת הוא יעלה.

בכפר קאסם תולים את אי ההצלחות במשחקים האחרונים במכת הפציעות שניחתה על הקבוצה. לא פחות מארבעה שחקני הרכב לא שיחקו בשבת האחרונה מול בת ים בגלל פציעות: אסי בוזגלו, נור סרסור, סוהיב פרג' ואחמד עאמר (אבו עלי). אליהם הצטרפו גם רוביל סרסור ומוחמד אבו לאפי סרסור ששיחקו למרות הפציעות שלהם.
למעשה חוץ מבוזגלו ורוביל סרסור כל האחרים שיחקו בשלב כשלהו של העונה באגף ימין של הקבוצה.

אל כל אלה הצטרף בתחילת השבוע המגן הצעיר, עבדאללה טהא שעלה בהופעת הבכורה שלו בבוגרים (היה מצוין), נפצע בדקה ה-85 ונאלץ לנטוש. וכן, גם הוא שיחק באגף ימין.

בקבוצה חששו כי מדובר בפציעה חמורה יותר אך בסופו של דבר הסתבר כי מדובר במתיחה חזקה והשחקן שב לאימונים סדירים וכנראה שיפתח מול אילת.

מתיחה חזקה בלבד. טהא מקבל טיפול
מי שעוד צפוי לפתוח מחר הוא נור סרסור שהחלים מהפציעה שלו. אבו לאפי ישב כנראה שוב על הספסל וייתכן שיעלה כמחליף.

צפוי לחזור. נור סרסור
בכפר קאסם ככל הנראה הרימו ידיים בכל הנוגע למאבק העלייה מהמקום הראשון והחליטו להתרכז בניסיון להגיע לפלייאוף העליון. בנוסף, מצד שני מאד מרוצים שם מהתייצבותה של ההגנה שהייתה החוליה החלשה של הקבוצה.

הבלם הצעיר, דודי תירם נתן הופעה מצוינת מול בת ים בשבת כשלשיאו הגיע בדקה ה-80 אז חילץ כדור שנראה אבוד מפיני בלילי ומנע שער בטוח.

הופעה מצוינת. תירם
"הדרך של סמיר (עיסא – ג.ג.) מתחילה להוכיח את עצמה", אמר הדובר, סאיד עיסא.


 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?