אבוחסרה הכריע: טירה חוזרת למאבקי הפלייאוף
מאת: לירן דורף | 10.02.14 | 15:34
בקרב חשוב עבור שתי הקבוצות, גברה מ.ס טירה 1:0 על בית"ר פתח תקווה משער נצחון של תומר אבוחסרה. טירה תיאבק על הפלייאוף, המלאבסים עדיין במקום האחרון בטבלה.
אחד המשחקים המרכזיים בליגה ב דרום א' הפגיש בשישי בסירקין את בית"ר פתח תקווה שמנסה לצאת מהמקום האחרון שממנו יורדים לליגה ג' לבין מ.ס טירה ששואפת להיכנס לחמש הגדולות ולפלייאוף העליון.
שתי הקבוצות הגיעו בהרכבם החזק ביותר אך הבדלי הרמות מבחינת הטבלה לא ניכרו על הדשא בדקות הפתיחה שהיו שקולות למדי אך ללא מצבים מיוחדים מצד שתי הקבוצות.
המשחק נפתח והמצב הראשון במפגש התרחש רק בדקה ה-20 כשעבד טיטי מצא את ניר דדון שבעט טיל מ 21 מטרים שחמק סנטימטרים מעל משקופו של נוביצקי שריחף אך לא הזדקק ליצור מגע עם הכדור.

פתח תקווה ניסתה לפרוץ את ההגנה הצפופה של טירה אך ללא הועיל עד הדקה ה-40 בה קובי דומר מצא את אבשלום דוד ברחבה, האחרון הגיע מול נונו שוער האורחת אך התמהמה במעט ולבסוף בעט על גופו והמלאבסים זכו רק בכדור קרן שלא נוצל.

עם פתיחת המחצית השנייה הגיע שער הנצחון כשבדקה ה-49 ניר דדון מצא בכדור עומק את דיאב חמדאן שהגביה במדוייק היישר לעברו של תומר אבוחסרה שמבלי לעצור בעט נהדר פנימה, 1:0 לאורחים.

פתח תקווה ניסתה לחזור לעניינים אך נתקלה ביום טוב של הגנת טירה ובדקה ה-79 דדון מצא את חמדאן שמשמונה מטרים הפגיז את המשקוף.
עד הסיום נשמרה התוצאה וטירה כבר במקום השישי, נקודה בלבד מהמקום שמוליך בתום העונה לפלייאוף העליון, טל לוי ובית"ר פתח תקווה ייאבקו עד השנייה האחרונה על ההישרדות.

בשישי הקרוב תפגוש בית"ר פתח תקווה למשחק חוץ קשה ביותר את המוליכה הוד השרון בעוד טירה תארח את בית"ר רמת גן ותשאף לעשות צעד נוסף לעבר הצמרת הגבוהה.

תגובות
+ הוסף תגובה