מאת: קובי רוזן | 08.02.14 | 13:23
אחרי ההפסד לעמישב במחזור הקודם ציפו אוהדי שעריים ששחקניהם יפנימו את היכולת החלשה שהציגו ויתאוששו מול כפר שלם אך בפועל זה לא קרה. למזלם גם היריבה הייתה אנמית מה שהספיק לתיקו 0:0. מאמן הקבוצה, מני שחר ספג שריקות בוז על כל חילוף שעשה.
בדקה ה-80 בערך של המשחק בין כפר שלם למכבי שעריים חשבתי לעצמי איך אני מוציא כתבה של 300 מילה לפחות על המשחק? יסכימו איתי כ-200 ומשהו האוהדים של שעריים ועוד כמה בודדים של כפר שלם (משפחה חביבה שישבה ביציע והשתזפה) וסקרנים שזו הייתה רוח המשחק פחות או יותר. כלום משום דבר.

שעריים עלתה עם חלוץ אחד בלבד, עידו יוסף איתו לא התקשתה ההגנה של כפר שלם להתמודד. את הפעמים בהם נגע שוערה, דור דוידי בכדור, אפשר לספור על כף יד אחד.

.jpg)
למעשה האירוע המעניין ביותר היה כעשר דקות מפתיחת המחצית השנייה. אז החליט מאמן שעריים, מני שחר לבצע חילוף. כשראו האוהדים כי מי שקם מהספסל הוא נועם תרועה החלו קריאות העידוד לעברו אולם משהבחינו במספר השחקן שהוחלף על השלט, זה של מתן גנון החלו שריקות בוז צורמות.

אכן חילוף תמוהה מכיוון שגנון אחת מנקודות האור של הקבוצה בחלק הקדמי והיחיד שעוד ניסה לעשות משהו.
בהמשך השריקות כבר הפכו לנאצות כשהמילה "פחדן" הייתה הכי יפה שבהן. בדקה ה-64 עלה עוד חביב הקהל, עדן שעשע את במקומו של עוז ברנדוין. אוהדי שעריים דרשו את "ראשו" של ברק ורד שהיה לדעתם חלש מאד.

רק בדקה ה-80 קיבל הקהל את מבוקשו כשורד יצא ובמקומו נכנס מאיר דרעי. אז גם נרשמה ההזדמנות היחידה המשמעותית של שעריים במשחק כשתרועה קיבל כדור מדרעי ומשישה מטרים בעט החוצה.


כמעט שכחתי: הייתה עוד קבוצה על המגרש, כפר שלם. קבוצה נחמדה מאד שבאה לשחק באופן ברור על הנקודה ובצדק. אחרי שני הפסדים רצופים לא רצה המאמן, שוקי סדיס לרשום הפסד נוסף.
היחיד שנראה כאילו הוא רוצה באמת לנצח היה שרון ברנשטיין שבאופן לא מקרי חתום על הצהוב היחיד (!!) במשחק.

ראוי לציון גם השופט, יעד אילני לו היה זה משחק בכורה בליגה א' והוא העביר אותו על הצד הטוב ביותר, למרות שיותר מידי לחץ לא היה לו.
"יהיה תקציר של בקושי דקה וחצי", אמר לי הצלם הקבוע של שעריים, איתמר מורז והמחיש יותר מכל את מה שכולנו עברנו אתמול...
צפו בתקציר המשחק שעריים - כפר שלם (צילום: איתמר מורז, אלעד מליק ואיתמר מסלוי. עריכה: איתמר מורז)
תגובות
+ הוסף תגובה