נירן רוטשטיין מוקף בשחקני בית שאן (צילום: ארנון לוי)
מאת: קובי פורטל | 07.02.14 | 17:33
1600 צופים, תצוגה נפלאה של שני הקהלים, פנדל מוחמץ, משחק כדורגל אחד שלא התעלה לרמה גבוהה וגיבור אחד: יקיר בן הרוש. מי שיכולה להיות מרוצה מהתוצאה היא ללא ספק הגברת בוסקילה.
הרבה דובר לקראת המשחק המסקרן בין בית שאן למגדל העמק, מעבר לעובדה שבית שאן לא ניצחה את מגדל העמק 4 שנים, שתי הקבוצות היו צריכות את הנקודות כדי להידבק לצמרת. מלוא מהחמאות מגיעות לשני הקהלים שהציגו תצוגות נפלאות, כ-1500 אוהדים בצד הבית שאני שעודדו למשך כל המשחק וכ-150 אוהדים שעשו את הדרך ממגדל העמק כדי לתמוך בקבוצתם.
מבחינה מקצועית, בבית שאן חזרו לא פחות מארבעה שחקנים ביניהם: מור דהן, יניב דרעי, זיו סויסה ותום דן שפתחו בהרכב, דניאל יצחק לא נכלל בסגל בעקבות כרטיסים צהובים. מהעבר השני, במגדל העמק גם נערכו מספר שינויים בהרכב כשהבולט הוא ספסולו של אבי עמוס והצבתו של יקיר בן הרוש בין קורות השער.

המשחק נפתח עם קצב טוב בדקה השישית בית שאן הגיעה להזדמנות הראשונה, יניב דרעי פתח בריצה לעבר שערו של בן הרוש, שולוקובסקי ניסה לעצור את הקשר, אך דרעי בהטעיה בתוך הרחבה הצליח להשתחרר אך בועט חלש, בן הרוש קלט.

בדקה ה-11 כדור קרן של בית שאן הורחק מרחבת מגדל העמק מוטי אוחיון השתלט על כדור ועם פעולת הכנה נהדרת שלח פצצה שחלפה מעל שערו של בן הרוש. בית שאן המשיכה לתקוף ובדקה ה-19 עמיר אבלס מצא את ארז יוסף עם כדור נהדר, החלוץ מצליח להתגבר על בני סימנטוב אך מתוך הרחבה, במצב בעיטה נהדר, החליק ופספס הזדמנות נהדרת.
.jpg)
בדקה ה-26 הגיע ההזדמנות של בית שאן, זיו סוויסה הרים כדור שנגע בבירור בשולוקובסקי בתוך הרחבה, שופט המשחק היה קרוב ושרק לפנדל, אך נמנע מלהוציא את הכרטיס הצהוב השני שהגיע למגן. יניב דרעי ניגש לבעוט את בעיטת ה-11, יקיר בן הרוש זינק נהדר והציל את מגדל העמק.

בדקה ה-31 מגדל העמק זכתה בכדור חופשי באגף, שחר סימנטוב הרים כדור מדויק לבן דודו בני שהגיע מחולית ההגנה, סימנטוב לבדו בתוך הרחבה נוגח כדור שמספיק לפגוע בכר הדשא ומשם הגנת בית שאן הצליחה להרחיק. לא חלפו שתי דקות ומגדל העמק יצאה לעוד התקפה, שולוקובסקי הרים כדור טוב לרחבה, הגנת בית שאן הרחיקה לא טוב עד לרוטשטיין שהגיח מאחור ומתוך הרחבה בעט כדור שנבלם ע"י הגנת המארחת. תוצאת המחצית 0-0.

המחצית השנייה נפתחה ובבית שאן חיפשו את שער היתרון, בדקה ה-52 מוטי אוחיון מקבל כדור על הצד שהוא מרגיש בנוח, בסמוך לקהל, הקשר איתר את ארז יוסף שהצליח להגיע למצב בעיטה אך בן הרוש היה במקום כדי לקלוט. בדקה ה-56 שני המאמנים החליטו לערוך חילופים, בשורות בית שאן אביב עזריה נכנס במקומו של ארז יוסף, ובמגדל העמק רן גוזלן החליף את נירן רוטשטיין.

בדקה ה-67 כדור קרן מדויק של יניב דרעי הגיע עד לראשו של אליאור אוחיון שנגח נפלא לפינת השער, מיקי יאזו שעמד על הקורה הציל מהקו, סטייל לוקה מודריץ'.

שמונה דקות לסיום המשחק, קובי שריקי עם פריצה נהדרת חלף על פני לא פחות מ-4 שחקנים, הקשר הרים כדור מתוך הרחבה, הגנת בית שאן הרחיקה לקרן.
בסיום, חלוקת נקודות שווה בשווה, בבית שאן בהחלט יכולים לצאת מאוכזבים נוכח העובדה שהחמיצו פנדל. בשבוע הבא תצא הקבוצה למשחק חוץ נגד הפועל כפר סבא, מגדל העמק תארח את עירוני טבריה.
תגובות
+ הוסף תגובה