נתניה פנתה לעפולה וביקשה את הירש

הירש, מככב בעפולה הירש, מככב בעפולה
החלוץ מבוקש גם בחמש קבוצות מליגת העל ורק היום צפוי להחליט לאן הוא מעדיף לעבור. חנוכה ודורבור מבוקשים בהפועל אשקלון.

מכבי נתניה פנתה להפועל עפולה ובדקה את האופציה לצרף את שחר הירש. בנתניה התרשמו מאוד מיכולתו של החלוץ הצעיר מתחילת העונה ומעוניינים לצרפו כבר עתה לסגל הקבוצה עם אופציה לעונה הבאה.

בנוסף לנתניה עוד חמש קבוצות בליגת העל הביעו התעניינות בשירותיו של הירש שאם ירצה לעבור, אמור לקבל גם את אישורה של הפועל חיפה שבעצמה מעוניינת להחזיר את השחקן למועדון. כזכור, זומן הירש השבוע לאימוני הנבחרת הצעירה של ישראל.

בינתיים רשימת העוזבים את עפולה עדיין לא נסגרה. אתמול (רביעי) טיפלו במועדון באותם שחקנים שמעוניינים לעזוב לקבוצות ליגה א' ואילו שחקנים שמעוניינים לעבור לקבוצות הלאומית וליגת העל צפויים להגיע היום למשרדי המועדון ולבקש את טופס השחרור.

למעט הירש, גם הבלם גיזי דורבור והקשר שלומי חנוכה צפויים לעזוב את הקבוצה לטובת הפועל אשקלון ואילו המגן שחף הלמן צפוי לעבור להפועל רעננה מליגת העל. בהנהלת עפולה אישרו את הידיעה.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
2
פרדי חייט ימהמר הרסת את הכדורגל
(עובד עיריה: 14:26 23-01-2014)
אתה סניטר מובטל שלא תרם כלום לקבוצה ולעיר
3
אהלן וסהלן נרד ביחד :D
(אום אל פחם : 22:20 23-01-2014)
7
הפועל עפולה
(אוהדים שאכפת להם : 09:45 26-01-2014)
יש אנשים כמו איתי כהן האפס הזה שהורס ועושה נזק בלתי הפיך עם זה בנאדם שקורה לעצמו אוהד שיפסיק לקלל וללכלך על ההנהלה החדשה הוא צריך ללכלך על אדון אלקבץ ששולח אותו בושה וחרפה עם יש לעפולה אוהדים בדמותו של איתי בנאדם מגעיל שצריך להוקיע אותו מהקבוצה בושה
8
הפועל עפולה
(יאיר סילקו: 09:49 26-01-2014)
עם יש לנו אוהדים כמו איתי כהן נופר עדיף שנשחק בליגה ג תתבייש לך יאפס אני אומר לך את זה אפילו שאחיך עובד איתי אתה מגעיל

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?