מאת: מיכאל וייסרמן | 18.01.14 | 13:22
בניגוד לפרסומים כאלה ואחרים בלם הפועל עפולה לא רוצה לעזוב את הבית וכמו יתר חבריו, ממתין לתשובות של עיריית עפולה. הקשר שחר סימן טוב הודה שיש לו מספר הצעות, אפילו מליגת העל אבל עדיין טוען: "עפולה הפכה לבית שלי".
אז מה יהיה הסוף של הפועל עפולה? נראה כי התשובה האמיתית והסופית תתקבל ביום ראשון לקראת שעות הערב כאשר עיריית עפולה צפויה לקבל החלטה אם לקחת על עצמה את ניהול הקבוצה לפחות עד לסיום העונה או לוותר עליה ואז היא תעבור כנראה לפירוק שהמשמעות המידית של מהלך כזה הפחתת תשע נקודות ליגה.
כפי שפורסם אתמול ב"דאבל פס" התפטרו כל נציגי העמותה שניהלה את הקבוצה. "חשיבות קיום המועדון עומד לנגד עינינו", אמרו בעמותה, "ולאחר שקיבלנו מסרים מהעירייה כי לאחר שנלך, היא תעביר לקבוצה את הסכום המבוקש, זזנו הצידה".
בעיריית עפולה מתכוונים לערוך בדיקה מקיפה על מצב הקבוצה מול הבקרה התקציבית המסייעת בניהול המועדון בשבועות האחרונים ובהתאם לקבל את ההחלטה על המשך הדרך. גורם בכיר בעירייה אמר בנושא: "לאחר שבנינו את אחד המתקנים הטובים בישראל אף אחד לא רוצה לפגוע במועדון אבל מצד שני זה לא יהיה בכל מחיר".
גם השחקנים מחכים להתפתחויות ומקווים שאלה יגיעו כמה שיותר מהר בכדי שיוכלו להגיב לנוכח תום מועד ההעברות ההולך ומתקרב.

אלה כבר מקבלים מידי יום הצעות מקבוצות בליגה הלאומית ואף בליגה א' והיו אף כאלה שקיבלו גם הצעות מליגת העל.
שניים מהוותיקים הודו השבוע כי ברצונם להישאר בעפולה אבל לא בכל מחיר. בלם הקבוצה גבע ברקאי אמר: "רוצה להישאר בהפועל עפולה אבל כרגע אין לנו מי שייתן לנו תשובות ואנחנו מחכים להתפתחויות בתחילת השבוע".
גם הקשר שחר סימן טוב הודה כי הוא מחזיק בהצעה אחת מליגת העל ועוד מספר הצעות מליגה הלאומית וליגה א'. "עפולה הפכה להיות הבית שלי בשנה וחצי האחרונות", אמר, "לא רוצה לעזוב ככה. מצד שני אני מחויב למשפחתי. מקווה שיידעו לטפל בכל הבעיות ונוכל לחשוב רק מקצועית".
אגב, התפטרות חברי העמותה יצרה בעיה משפטית אצל השחקנים מאחר ואין כרגע גורם מוסמך שיכול לחתום על טופסי השחרור לשחקנים שיחפצו לעבור לקבוצות אחרות...
תגובות
+ הוסף תגובה