מאת: אלי שמואלי | 14.01.14 | 08:42
הצפיפות בצמרת תימשך כנראה גם אחרי המחזור הקרוב שיחל היום כששלישית הצמרת יוצאת למשחקי חוץ. במוקד: דרבי בקעת אונו בין אור יהודה וקריית אונו. התחזית של אלי שמואלי.
בתור אחד שעוקב אחרי הליגה הזו, אמנם דרך העיניים של רמת ישראל הרמתי את הכפפה שזרק לי עורך האתר ומידי שבוע אביא לכם את התחזית שלי למשחקי המחזור.
בני ג'לג'וליה – מורשה רמת השרון
המשחק המסקרן של המחזור. הקבוצה הביתית צעירה מאוד מה שלעיתים קרובות עומד בעוכריה. אם היא רוצה להמשיך ולהיצמד לצמרת היא צריכה תוצאה טובה כאן.
מורשה דומה כי כבר יצאה מהמשבר ולראייה הניצחון המצוין שהשיגה בבית על בקעת הירדן. המאמן החדש, עופר בכר הפיח רוח חדשה על הקווים ולכן לא רואה את מורשה לא יוצאת מכאן עם מלוא שלוש הנקודות. התחזית שלי – 2.
אור יהודה – קריית אונו
דרבי לכל דבר ועניין. אור יהודה מסובכת מאד בתחתית וכל נקודה חשובה לה. קריית אונו היא הקבוצה החמה בליגה ומגיעה למשחק לאחר חמישה ניצחונות רצופים כולל על שתי המוליכות.
קשה לי לראות אותה משמיטה כאן נקודות. התחזית שלי - 2.
השרון נתניה – הוד השרון
למרות ניצני התאוששות נתניה עדיין מדורגת עמוק בתחתית. הוד השרון נראית מצוין ותופסת את הפסגה בצדק. התחזית שלי - 2 באנקר.
בקעת הירדן – צפרירים חולון
ההפסד למורשה בשישי אמנם הרחיק את הבקעה מהצמרת הגבוהה אך עדיין לפחות על הנייר היא עדיפה על היריבה.
זו מסובכת בתחתית ומגיעה חבולה לאחר תיקו מול אור יהודה. למרות זאת יש לי תחושה שהמלחמה על הלחם והחמאה תהיה חזקה יותר מזו על הקצפת. אני רואה הפתעה. התחזית שלי - 2.
רמת ישראל – בני יפו
רמת ישראל התחילה מצוין את העונה אל איבדה בשבועות האחרונים הרבה נקודות והתקרבה מאד אל התחתית.
יפו מאד לא יציבה ולדעתי השמינייה על טייבה אינה סמן של התאוששות, עדיין. שתי הקבוצות חייבות נקודות. התחזית שלי –X.
עוצמה חולון – בית"ר רמת גן
שתי הקבוצות הכי משוגעות בליגה שיכולות להפסיד נגד קבוצות תחתית ולנצח צמרת.
עוצמה שניצחה בפ"ת והתקרבה לצמרת נמצאת בכושר טוב לאחרונה לעומת רמת גן שלמרות היכולת הטובה בכפר יונה נמצאת במשברון קטן אני הולך בכ"ז איתה. התחזית שלי - 2.
כפר יונה – מ.ס. טירה
התיקו מול ר"ג עצר מעט את כפר יונה ולכן אם היא רוצה להיצמד למובילות היא חייבת ניצחון. טירה, למרות גל שחרורים עדיין נמצאת חזק בתמונת המאבק לעלייה לפלייאוף העליון.
אני הולך עם הניסיון והביתיות. התחזית שלי – 1.
שמשון טייבה – ביתר פ"ת
המשבר של טייבה עמוק מתמיד והשמינייה שספגה מול בני יפו הבליטה זאת היטב. פתח תקווה רוצה (וגם ראויה) סוף סוף לניצחון. התחזית שלי - 2
תגובות
+ הוסף תגובה