גשם גשם משמיים

במחצית הראשונה עוד שיחקו כדורגל ומזג האוויר היה אירופאי ונעים, אך בדקה ה-61 נפתחו ארובות השמיים וזה הספיק לשופט להגיד: "פוס משחק, נמשיך בפעם אחרת".

בני יצ'לאל ומ.ס. ב"ש הן לא מהקבוצות היותר מסוקרות אצלנו באתר, לכן בדרך לאיצטוני ברחובות עצרתי בשכונת קרית משה כדי לראות כמה שיותר ממשחק ליגה ב' טיפוסי ולהכיר שתי קבוצות שבקושי יוצא לי לראות.
ביצ'לאל משחקים כמה שמות מוכרים כמו דוד קבדה ואילן טפרה, אך מי שצד את עיניי היה בעיקר יוני מנגיסטו המצוין שעשה הרבה צרות באגף הימני של האורחים.
השם הכי מוכר שהכרתי בב"ש היה של ערן זגר, אקס מכבי ב"ש וגם את אלעד אלקרט, לשעבר בערד, הכרתי.
המשחק נפתח עם שליטה קלה של המקומיים כשמנגיסטו ניסה להכניע מתוך הרחבה את יואל זגורי, אך השוער האורח קלט.
בדקה השמינית רשמנו את השער הראשון במשחק. מושיקו אביטן קיבל כדור בקצה הרחבה ובעט לפינה הרחוקה ופנימה, 0:1 לב"ש.

הראשון ברשת.
יצ'לאל ניסתה להגיב ובדקה ה-19 עוד בעיטה של מנגיסטו מצאה את הידיים הבטוחות של זגורי. עוד דקה חלפה וגם זגורי לא הושיע. מנגיסטו העביר רוחב שהגיע לדניאל מלסה שבעט לפינה הרחוקה ופנימה, 1:1.

מלסה (מוסתר באדום) בועט.

והכדור ברשת.
המקומיים המשיכו לשלוט ועוד בעיטה של מלסה מקרוב נהדפה ע"י זגורי לקרן.

זגורי לא נכנע שוב.
מן העבר השני בעיטה של שי ביטון מצאה את מאור פיינשטיין מוכן.
ממש לפני השריקה להפסקה כדור רוחב של יצ'לאל פגע באביחי סיטבון, שינה כיוון וכמעט חדר פנימה, אך יצא בסופו של דבר לקרן שלא בוצעה עקב השריקה להפסקה.

כמעט שער עצמי. זגורי כמעט נכנע.
בהפסקה יצאתי לכיוון המגרש של מרמורק. בדרך תפס אותי גשם קל, אבל לא משהו שאמור להפסיק משחק. כשביררתי מה קורה בקרית משה התברר לי שהשופט, אורי לוגסי, החליט להפסיק את המשחק בדקה ה-61.
טוב, אמנם לא הפסדתי שום דבר, אך ככל הנראה ששתי הקבוצות ייאלצו להיפגש למשחק חוזר.

גשם חזק לא ירד. לוגסי (במרכז)



 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?