גל ספיר ביקש לעזוב את הפועל עפולה

ביקש לעזור. ספיר (צילום: וואלה ספורט) ביקש לעזור. ספיר (צילום: וואלה ספורט)
הבלם שהגיע לא מזמן לקבוצה ביקש להפעיל את הסעיף בחוזהו לפיו הוא יכול להשתחרר בינואר. עפולה תחסר בגביע את שחף הלמן, אלנתן סלמי ונתנאל גולדמן הפצועים ואת דור כוכב המוצהב.

הבלם גל ספיר עוזב ככל  הנראה את הפועל עפולה. ספיר שהגיע לא מזמן לקבוצה פנה להנהלה וביקש לעזוב ובכך הפעיל למעשה את הסעיף בחוזהו המאפשר לו לעזוב בינואר, בהתאם לרצונו. בעפולה ככל הנראה גם לא יעמדו בדרכו.

מחר (שלישי) תארח הקבוצה את מכבי דלית אל כרמל למשחק במסגרת גביע המדינה. בשורות עפולה יחסרו המגן שחף הלמן, הקשר נתנאל גולדמן והחלוץ אלנתן סלמי הפצועים. גם דור כוכב ייעדר מהמשחק בגלל צהובים.

בעפולה אמרו לקראת המשחק: "עוד מהעונה שעברה אנחנו זוכרים את מכבי דלייה כקבוצה טובה ועיקשת. זה לא השתנה העונה כך שמצפה לנו משחק קשה. רוצים להגיע לשלב הבא".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
המשחק בנצרת עלית בהצלחה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?