מאת: אלירן ברנשטיין | 03.01.14 | 20:33
שתי העולות החדשות לליגה א' דרום- מכבי באר יעקב והפועל מחנה יהודה נפרדו בתיקו 1:1. נתנאל ועקנין כבש למחנה יהודה, עידן סרור כבש למארחת בכדור עונשין מ-11 מטרים, כמה דקות לפני שהורחק. גם מאמן באר יעקב, מאיר הרון לא סיים את המשחק על הקווים. מרציאנו קיבל זר פרחים לפני המשחק מקבוצתו לשעבר.
שרון מרציאנו לא ציפה לחזור כל כך מהר למגרש בבאר יעקב, הפעם הוא הגיע כמאמן הפועל מחנה יהודה. בבאר יעקב קיבלו אותו יפה עם זר פרחים על תחילת העונה המוצלחת לה הוא אחראי. באותו השבוע בו הוא התפטר, קיבל מרציאנו הצעה מיו"ר מחנה יהודה, ירון גריה, שהתרשם מעבודתו בבאר יעקב.
.jpg)
המחצית הראשונה התנהלה על מי מנוחות ולא נרשמו מצבים מיוחדים עד הדקה ה-38. כדור קרן הורחק על ידי הגנת באר יעקב, אחד משחקני מחנה יהודה בעט כדור מצוין שהורחק מהקו של באר יעקב וגרם לערבוביה ברחבה, נתנאל ועקנין היה הראשון לדחוק את הכדור פנימה 0:1 למחנה יהודה.

רבע שעה בתוך המחצית השנייה, מרציאנו הכניס את דרור דגו למשחק. תוך דקה דגו הגיע למצב הראשון שלו מול שוער באר יעקב, דולב פאר, אך עידן סהר הגיע בזמן להרחיק לקרן לפני שדגו כבש.
חמש דקות לאחר מכן, דגו עם עוד פעולה אישית השאיר מאחוריו את כל הגנת באר יעקב ונשאר לבד מול פאר, אך בעט ברשלנות מעל השער. אין ספק שיש לבחור כישרון ומרציאנו יודע זאת.
.jpg)
עשרים דקות לסיום, לנקרי הוציא כדור חוץ לכיוונו של אבשלום ביטון שנתפס ברחבת מחנה יהודה. השופט הצביע על הנקודה הלבנה. עידן סרור בעט את כדור העונשין פנימה וקבע שיוויון.
.jpg)
כמה דקות לאחר מכן, סרור ספק הוכשל ברחבה. השופט החליט שזו התחזות ושלף לסרור את הכרטיס הצהוב השני ואת האדום. חשוב לציין כי הכרטיס הראשון של סרור התקבל כמה דקות לפני כן, כאשר התווכח עם השופט. לאחר כמה דקות גם מאמן באר יעקב, מאיר הרון, הורחק על ידי השופט לאחר שזרק לו כמה מילים מיותרות.
.jpg)
באר יעקב נשארה בעשרה שחקנים לעשר הדקות האחרונות אך מחנה יהודה לא השכילה לסכן את שערו של פאר. מאמן באר יעקב, מאיר הרון, נשמע מרוצה בסיום: "סך הכל תיקו משקף את המשחק. אני חושב שאם לא ההרחקה של עידן (סרור) היינו גם יכולים לנצח את המשחק". לגבי המפגש הפיקנטי עם מרציאנו אמר: "אני מאוד אוהב את שרון, אני חושב שהוא מאמן גדול ושעוד נראה אותו לא בליגה הזאת".
תגובות
+ הוסף תגובה