אפשרות: כמות הכרטיסים בדרבי רחובות תגדל ל-830

בכפוף באישור מהנדס בטיחות והממ"ר. במקרה כזה גם אוהדי שעריים יקבלו כרטיסים נוספים. עדני: "אקבל כל החלטה של הממ"ר. קורא לאוהדים שלנו לבוא ולעודד. כל עוד זה תלוי בי, הדרבי ישאר ברחובות". עלייה?: "אם יבוא, ברוך הבא. לא אפרוץ את מסגרת התקציב".

שלושה ימים לפני הדרבי מנסים במרמורק להגדיל את כמות האוהדים שיורשו להיכנס ליציעים. בינתיים אושרו ע"י הממ"ר 660 כרטיסים מתוכם החליט יו"ר מרמורק, חנן עדני להקצות 200 לאוהדי שעריים וב-24 השעות הקרובות ינסו בקבוצה להגדיל את הכמות למקסימום הקיבולת של היציעים (830 צופים).
הדבר עדיין כרוך באישור של מהנדס בטיחות וגם אם זה יאשר, ההחלטה הסופית תהיה בידי הממ"ר. " אקבל כל החלטה שלו, גם אם היא תהיה שלא להגדיל את כמות האוהדים", אמר עדני, "אבל חשוב שידעו כי במקרה שכן, כזה גם שעריים תקבל תוספת של כרטיסים. בלי קשר, כבר הקצתי להם 15 הזמנות נוספות על חשבון ההזמנות שלנו. ההזמנות הללו נועדו לשחקני עבר וכל מיני מכובדים אחרים מהצד שלהם".

לשאלה אם לא היה מעדיף להעביר את המשחק לאצטדיון גדול יותר כדי לעשות "קופה" אמר היו"ר: "בפגישה שנערכה במשטרה נאמר לי שאנשי שעריים הציעו לקנות אלף כרטיסים בתנאי שאעביר את המשחק למקום אחר. לא יקום ולא יהיה. אין כאן עניין של כסף. כל עוד זה תלוי בי, הדרבי ישאר ברחובות. אני שמח שהוכחתי לכולם, כולל למשטרה שזה אפשרי. לכן האפשרות ירדה באותה המהירות בה היא עלתה.
באותה ההזדמנות אני קורא לאוהדים שלנו להתרכז בעידוד של הקבוצה ולא להתלהם מול אוהדי היריבה. הוכחנו לכולם בדרבי הקודם שהאוהדים שלנו קורצו מחומר אחר ואני בטוח שהם ימשיכו להצדיק את המוניטין שיצא להם".

יקבלו גם הם תוספת כרטיסים. אוהדי שעריים (צילום: אלירן ברנשטיין)
עלייה ?
"לא בניתי בתחילת העונה על זה וגם היום לא. לא אפרוץ את מסגרת התקציב כדי שזה יקרה. אם נביא שחקנים נוספים זה יהיה רק על חשבון כאלה שיעזבו. בכל אופן, אני לא מתכוון לעצור את הקבוצה שלי ואם נעלה - ברוך הבא".

כאן גם חשף היו"ר את שיטת הפרמיות היחודית שלו במקרה של עלייה: "לשחקנים יש חוזה בסיס של עד 50 נקודות. במידה ונצבור יותר ונעלה ליגה מהמקום הראשון, הנקודות הנוספות שתיצברנה יהפכו בעצם למענק עלייה. במידה ונגיע לפלייאוף ונעלה דרכו, כמות הנקודות שנצבור בו (לפי 3 לניצחון גם בהארכה ובפנדלים ו-1 לתיקו) יהפכו למענק עלייה. אם לא נעלה, לא יהיה מענק מן הסתם..".

מעדיף ניצחון בדרבי על עלייה?
"רוצה לא להפסיד כדי לשמור על פער שבע הנקודות מהם. אם ננצח, אשמח בשביל האוהדים שלי שיעשו את זה ברחובות כפי שהבטחתי להם. אם לא, אתאכזב כמו כולם".



 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
1 אפס לשעריים
(שעריים: 14:56 24-12-2013)
יאלה תרועה או עידו לא לוותר
2
תפסיקו לשנוא את עדני. אם היה רוצה לדפוק אותכם היה נותן לכם 55 כרטיסים, במקום זה הוא ממש מפרגן לכם! תבואו לאיצטוני ותראו מקרוב את קהל האצולה...
3
איפה קונים כרטיס?
(שעריים: 18:13 24-12-2013)
4
אדון מהנדס בתיחות
(אוהד: 20:09 24-12-2013)
830 אוהדים ביציע שבקושי מאכלס 150 אוהדים יציע סיכון נפשות תחשבו שנית
5
קדימה
(ukg: 21:18 24-12-2013)
שעריים! תנו להם בראש! תעזרו לנו ותתקדמו גם אתם! קריית גת עימכם
6
שעריים
(כחול בלב: 07:08 25-12-2013)
יאללה שעריים
7
סקופ לדרבי
(אבי הטחול: 16:28 25-12-2013)
כל הליגה רוצה ששעריים תנצח וזה בגלל שבמרמורק גרים כל התימנים היבשים! בהצלחה מאוהדי כפר שלם
8
סקופ לדרבי
(אבי הטחול: 16:28 25-12-2013)
כל הליגה רוצה ששעריים תנצח וזה בגלל שבמרמורק גרים כל התימנים היבשים! בהצלחה מאוהדי כפר שלם

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?