בעקבות דו"ח המשטרה: גם קריית גת לדין
מאת: גיא גולדפרב | 24.12.13 | 11:45
ההתאחדות שקיבלה לידיה את דו"ח המשטרה באשר לאירועי המשחק קריית גת - כפר קאסם החליטה לזמן את שתי הקבוצות לדין משמעתי. הקצין שנכח באירוע זומן כעד. בעקבות כך נדחתה הסולחה שתוכננה בין שני יושבי הראש. גם רוביל סרסור וחיים סירוטקין יועמדו לדין.
אחר שאמש קבלת דו"ח המשטרה אמש בנוגע לאירועי המשחק כפר קאסם קריית גת החליטה המחלקה המשפטיתשל ההתאחדות להעמיד את שתי הקבוצות לדין משמעתי. כפר קאסם תעמוד לדין על סעיף "התפרעות בנסיבות מחמירות" ואילו קריית גת על סעיף "התפרעות" בלבד.
כמובן שאת הקריית גתים זה ממש לא מנחם כשהם ממשיכים לטעון כי אוהדי כפר קאסם הם אלה שהחלו בהשלכת האבנים. כהוכחה מתכוונת הנהלת קריית גת להציג את הסרטים של מצלמות האבטחה המקיפות את האצטדיון והשייכות לעירייה.
לפני שנודע על הזימון לדין, תכננו בקריית גת לערוך סולחה מתוקשרת עם אנשי כפר קאסם, אולם לאחר הזימון הוחלט להקפיא אותה בשלב זה.
בנוסף לשתי הקבוצות אמורים לעמוד לדין גם רוביל סרסור וחיים סירוטקין שהורחקו במהלך המשחק. סעיף אישום: התנהגות בלתי הולמת.
תגובות
+ הוסף תגובה