קריית מלאכי מעוניינת בשוער יוסי גינזבורג
מלאכי מעוניינת. גינזבורג בפעולה (רועי אסרף)
מאת: גיא גולדפרב | 15.12.13 | 19:34
הפיחות במעמדו של השוער בנס ציונה דוחף אותו לעבר הקבוצה הדרומית שמעוניינת בשוער נוסף שיתחרה עם רמי קרא על אפודת ההרכב הראשון. במלאכי אישרו את הדברים והוסיפו כי מדובר במועמד אחד בין כמה.
יוסי גינזבורג שפתח את העונה בהפועל הרצליה והלך לאחר מכן בעקבות מאמנו שם, צחי טיאר לנס ציונה עשוי לעזוב וזאת לאחר הפיחות שחל במעמדו לנוכח היכולת הטובה שמציג השוער הנוכחי של היורדת מהלאומית, דניאל שערי.
מי שמעוניינת ואף נמצאת עימו בסוג של מו"מ היא עירוני קריית מלאכי שלא הסתירה את רצונה לצרף שוער נוסף שיתחרה עם השוער רמי קרא על האפודה הראשונה.
במלאכי לא הכחישו את העובדה. חבר ההנהלה רפי אזולאי אמר: "אנחנו מנהלים דו שיח עם כמה שוערים שגינזבורג הוא אחד מהם. הכל נעשה בתיאום מלא עם נס ציונה ובימים הקרובים נקבל החלטה בנדון".
תגובות
+ הוסף תגובה