אבנים, כיסאות ובקבוקים הושלכו בדרבי הנצרתי, 1:1 בסיום

אוהדי אחי נצרת (צילום: ארנון לוי) אוהדי אחי נצרת (צילום: ארנון לוי)
אחד המשחקים היותר טעונים נערך הערב בגרין, מלחמת אבנים וכיסאות נערכה בין שני היצעים, הפסקת חשמל באמצע המחצית השנייה עכבה את המשחק והשופט הראשי שלומי בן אברהם נפצע והוחלף ע"י השופט הרביעי. ירדן כהן נפצע

לזה קוראים דרבי? ממש לא. במחצית המשחק בין אחי נצרת להפועל נצרת עלית, אוהדי שתי הקבוצות הגיעו לעימותים מילולים: קריאות "פלשתין" ו-"אללה וכבאר" נשמעו מהיציע של אחי נצרת, ואילו אוהדי נצרת עלית לא נשארו חייבים וענו להם בביטויים גזעניים, מה שעד מהרה גרם לשני מחנות האוהדים להתחמם ולזרוק אחד על השני אבנים, בקבוקים וכסאות שנעקרו. שחקני אחי נצרת עודדו את הקהל במקום להרגיע, בנין לעומת זאת ניגש לאוהדים וביקש שירגעו.

כוח שיטור ויס"מ הגיע לתגבר את כוחות האבטחה במקום שהפרידו בין שני המחנות, אך בשער השוויון אוהדי אחי נצרת לא נרגעו והמשיכו עם זריקות האבנים אל עבר היציע שאיכלס את אוהדי נצרת עלית. אוהד אחד של המארחת נפצע.

טל בנין מרגיע את האוהדים (צילום: ארנון לוי)

האבן שנזרקה (צילום: ארנון לוי)
אם כל זה לא הספיק אז יש עוד, בפתיחת המחצית השנייה שופט המשחק שלומי בן אברהם נפצע ולא יכל להמשיך לנהל את הדרבי, מי שהחליף אותו היה השופט הרביעי תאמר סעד. רגע זה עוד לא הכל, חמש דקות בתוך המחצית השנייה נפלה התאורה באצטדיון גרין מה שאילץ את השופט להפסיק את המשחק ל-10 דקות.

חושך באצטדיון גרין (צילום: ארנון לוי)
בין כל הבלאגן והאירועים המכוערים, היה גם משחק כדורגל, ואפילו רגעים של תצוגת כדורגל טובה. שתי הקבוצות עלו לכר הדשא בידיע שזה לא סתם עוד משחק. הפועל נצרת עלית סיימה בתוצאת תיקו במחזור הקודם ואילו אחי נצרת ספגה הפסד כואב בדקה ה-90. באבאלולה לא נכלל בסגל וצפוי לקבל את הודעת השחרור מהקבוצה.

מהלך המשחק:
המחצית הראשונה נפתחה בקצב מסחרר, ארבע דקות מפתיחת המשחק אחי נצרת הגיעה להזדמנות הראשונה שלה, יחפוי מסירות בין אלן מסודי לאבוניל נגמרו בבעיטה של האחרון הישר לגופו של שוער נצרת עלית גיל אופק.
דקה חלפה לה והמארחים באדום הגיעו למצב מצוין, אחמד דיאב הוציא כדור רוחב חזק, מוחמד עלוש הכניס את הרגל וכמעט גרם לשער עצמי.

אחמד דיאב (צילום: ארנון לוי)
בחלוף הדקות המשחק נרגע מעט והקבוצות הורידו את הרגל מהגז. בדקה ה-42 ירדן כהן מוסר לאחמד שעאבן שפרץ על הקו, שעבאן מפציץ את השער מ-19 מטרים, אך הכדור פספס את המסגרת. תוצאת המחצית: 0-0.

שחקני אחי נצרת מודים לקהל. על מה בדיוק?! (צילום: ארנון לוי)
עם פתיחת המחצית השניה כדור עומק נשלח לכיוונו של אלן מסודי, יציאה פנטסטית של גיל אופק מנעה שער בטוח. לאחר הפסקה של 10 דקות בעקבות נפילת החשמל חודש המשחק ובדקה ה-62 אבוניל חלף על פני שלושה שחקנים והרים כדור מדויק לראשו של חטיב שהתרומם נפלא ונגח את הכדור לרשת, 1:0 אחי נצרת.

שחקני אחי נצרת חוגגים את שער היתרון (צילום: ארנון לוי)
למרות כיבוש שער היתרון הפועל נצרת עלית לא ויתרה והמשיכה לנסות ולתקוף את שערה של אחי נצרת. בדקה ה-80 האורחים היו קרובים להכפיל את התוצאה כשעלי חטיב שיחרר בעיטה מצויינת מ-19 מטרים שחלפה לה ליד הקורה. חמש דקות חלפו להן ונצרת עלית באה על שכרה, ירדן כהן הוציא כדור רוחב מדויק שהגיע עד לאחמד דיאב, החלוץ בעט טוב אך הגנת נצרת בלמה את הניסיון הראשון, הכדור הגיע עד לאיברהים בסיט שבעט עם כל הלב טיל אדיר שפגע בקורה ונכנס פנימה, 1:1.

בסיט בועט (צילום: ארנון לוי)

וחוגג עם החברים (צילום: ארנון לוי)
בתוך תוספת הזמן מאמן הפועל נצרת עלית אלדד שביט כמעט וחווה את התסריט של "גול בדקה ה-90" בשנית, אלן מסודי הוכשל על סף רחבת ה-16, חטיב שידוע בתור אחד שיודע לבעוט בעיטות חופשיות סיבב כדור מדויק שנהדף על-ידי גיל אופק. שתי דקות חלפו להן ושוב אחי נצרת הגיע למצב כפול, אבורביע הוציא כדור רוחב לדבור, הקשר בעט כדור חזק שיצא לקרן, הכדור הוגבה והגיע שוב לדבור, השחקן המוכשר הוציא שוב בעיטה אדירה שחלפה לה סניטמטרים ספורים ליד קורתו של אופק.

עם סיום המשחק שחקנה של הפועל נצרת עלית ירדן כהן נפצע. בשורה לא טובה כלל לאנשי נצרת עלית. כהן יעבור אבחנה רפואית ובקבוצה יחכו לתשובות מהצוות הרפואי.

חוסר מזל. ירדן כהן (צילום: ארנון לוי)
בסיום הקבוצות נפרדות בתוצאת תיקו, אך עם הרגשה לא נעימה בכלל לאור האירועים שפקדו את המשחק הטעון הזה. בשבוע הבא תתארח נצרת עלית בפתח-תקווה, אחי נצרת תארח את קטמון בעילוט. 




תגובות

+ הוסף תגובה
1
תגובה ל-1
(באר שבעי: 08:03 10-12-2013)
הבקבוק בירה שנזרק למגרש נגדנו היה באמת בקבוק בירה.זה לא מצית שהיא קטנה ולא רואים אותה .כולם ראו וגם הקוון שדיווח לשופט.היום לא מתעלמים מזה.
2
לפי מה שמתואר קרה שם כל הגועל שיכול ליקרות בכדורגל שלנו.אבל כשמדובר בשעריים ביגלל בקבוק בירה שגם לא בטוח שזה קרה אז זה כבר סיפור אחר.גועל נפש.
3
כל השחקנים היהודים והצוות
(יהודי זה נשמה: 03:30 10-12-2013)
של אחי נצרת סמרטוטים יש לכם שבוע להתפטר ולהחרים אותם או שאתם בעצם סמרטוטים?
4
אחי לועדת משמעת
(משה : 08:08 10-12-2013)
לא יכול להיות כל משחק הם זורקים אבנים שיטפלו בזה כבר שיקבלו רדיוסים וקנסות זה בלתי נסבל !!!
5
בושה וחרפה.שיעזבו כל הצוות של היהודים את אחי נצרת.בושה וחרפה.מקללים אותנו את העם היהודי.טל בנין תעזוב.אין לך מה לחפש שם.הם שונאים אותנו!
6
כקבוצה גזענית ומה שקרה אתמול מהתחלת המשחק קללות נגד ערבים
7
בכל הארץ צריכים ללמוד משעריים
(אחד שמבין: 07:52 11-12-2013)
אצלנו מכוונים ופוגעים.לא סתאם זורקים תאבנים ותבקבוקים

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?