באר יעקב מציגה: ניצחון הלב והנשמה

מכבי באר יעקב ניצחה את עירוני בת ים בתוצאה 0:1 לאחר משחק הקרבה יוצא מגדר הרגיל. אסף דיין כבש בדקה ה-80 והעניק 3 נקודות חשובות למאיר הרון במשחקו הראשון כמאמן ראשי.

מה לא נאמר על באר יעקב בשבועות האחרונים? דיברו על שחקנים חשובים שעזבו, על הכסף שחסר ובעצם שהכל מתמוטט בקצב אחיד ומהיר. אבל בכדורגל כמו בכדורגל, כסף זה לא הכל ומכבי באר יעקב הוכיחה זאת בפעם המי יודע כמה. "אני אפילו לא מאמין", אמר לי בסיום המשחק קפטן הקבוצה, שי גבאי, "אמרתי להם לפני המשחק שגם כשאנחנו משחקים בשכונה אנחנו לא אוהבים להפסיד, כולם נתנו היום את הלב והנשמה וזה באמת ניצחון גדול".

הנקודות יעזרו מאוד לבאר יעקב שככל הנראה תלך לפירוק בכל זאת ותשע נקודות יוחסרו ממאזנה. ביציע ניתן היה לראות את עופר בכר, מאמנה של שיכון המזרח בעונה שעברה, כנראה הגיע לראות את אחד משחקניו לשעבר, דניאל קריטי, או שאולי בא לרחרח על משרת המאמן בבאר יעקב. לידו ישב שחקן העבר, אבי פיטוסי שהגיע לצפות בבנו, חן.

עופר בכר ואבי פיטוסי ביציע
בת ים של פיני בלילי הגיעה למשחק לאחר ניצחון על בית"ר כפר סבא במחזור האחרון אך מגלה חוסר יציבות מתחילת העונה. בלילי נאלץ להסתדר היום שוב ללא זיו כבדה ששבר את ידו, ובהחלט הרגישו היום בחסרונו של הקשר המוכשר.

זיו כבדה הפצוע
מתחילת המשחק ניתן היה לראות כי באר יעקב הגיעו ללא רגשי נחיתות למפגש הזה. אמנם כדורגל גדול לא היה במשחק עקב המצב המחריד של כר הדשא, והכדור בילה לא מעט באוויר אך במשחק שוחק ברובו בחלק המגרש של בת ים.

הכדור בילה הרבה באוויר
המצב המסוכן הראשון הגיע בדקה ה-25, מאור חלבי החליט לבעוט כדור חופשי מ-40 מטרים, הכדור חלף סמוך לחיבורים של רון למל. דקה לאחר מכן, דולב פאר, שוערה החדש של באר יעקב, עמד במבחן הראשון שלו בהצלחה כשהדף בעיטה טובה של תומר זלוצובר. שלוש דקות חלפו, יוסי פליקר הכניס כדור עומק מצוין לזלוצובר שעמד מול פאר, אך השוער הצעיר יצא מצוין לכדור.

דולב פאר עם יציאה טובה
בדקה ה-32, כדור חופשי של עידן סרור כמעט ומצא את ראשו של דניאל קריטי, הרכש משיכון המזרח, אך היו חסרים לו כמה סנטימטרים כדי לכבוש. 0:0 במחצית. בלילי המאוכזב היה צריך להעיר את שחקניו בחדר ההלבשה אם רצה להוציא משהו מהמשחק הזה.

מאמן בת ים, פיני בלילי
שבע דקות בתוך המחצית השנייה, הגבהה טובה לרחבה של באר יעקב הגיעה לראשו של אדיר חליפה, שנגח מעל המשקוף של פאר.

רבע שעה לסיום, עידו שרון בעט מקצה הרחבה, רון למל השמיט, אסף דיין השתלט על הכדור החוזר והעביר כדור רוחב שהורחק ברגע האחרון לכדור קרן. עידן סרור הגביה את כדור הקרן, אסף דיין עלה גבוה מכולם ונגח פנימה את שער הניצחון של באר יעקב.

אסף דיין עלה מעל כולם ונגח פנימה

שחקני באר יעקב חוגגים את שער הניצחון
מאמן באר יעקב הנוכחי, מאיר הרון, בסיום המשחק: "אני ממשיך את הדרך של שרון (מרציאנו-א.ב.), היינו קבוצה טובה מתחילת העונה ונשארנו כזו- קבוצה צעירה ותוססת. אם נצבור עוד כמה נקודות גם נתחיל לצבור ביטחון ונשחק כדורגל יותר יפה".

מאיר הרון חוגג עם אבי דבח את הניצחון

מימין: מאור חלבי, חן פיטוסי, אסף דיין ודור איטח

המצטיין של באר יעקב, השוער דולב פאר


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
כל הכבוד לכם באר יעקב
(יוסי: 19:10 06-12-2013)
תשמעו אתם מדהימים כל הכבוד לכם ילדים חמודים נצחון יפה ודעו שהמצב הכספי ישתפר מקצה לקצה מינואר (עוד 23 יום) שזו שנת תקציב חדשה וחובות העבר כמעט יבוטלו כי אתם הולכים לפירוק ואת זה כותב אחד שיודע מה הוא מדבר!!
2
תתפטר בלילי
(מאיר: 19:30 06-12-2013)
בלילי תתפטר הרסת את הקבוצה
3
איזי אל תקח ללב
(דני: 22:08 06-12-2013)
איזי אל תקח ללב הם ילכו לפרוק וגם ישארו בליגה ואתה תמשיך לבקש מפרנקו לחזור אבל גם הסבתא של פרנקו לא יעזור לך אתה מתחיל בינואר לעבוד בגינון של המועצה ותצטרך לטפח את הדשא במגרש !!!
4
כבוד
(משה אליהו: 21:22 06-12-2013)
אתם חבורה של גברים.
7
לאיזי
(יוסי: 22:21 06-12-2013)
אתה משכנע שחקנים לעזוב שכנעתה את סלומון אחר כך את מגול ועוד ועוד והשבוע את אוחיון השוער וזה לא עוזר לך כי אלו שנשארו גם מנצחים אז אולי הגיע הזמן שאתה תעזוב ותעזוב אותנו במנוחה לכדורגל לא תחזור אפילו אים פרנקו יפרוש מהקואליציה וזה סופי !!!
8
מאיר הרון- כל הכבוד!!
(מרציאנו: 08:55 07-12-2013)
אמרתי לך שעם אמונה אפשר לנצח.שמעתי שהיה יופי של משחק לחימה.כל הכבוד לכולם!!
9
לבן סלומון ולמגול
(יוסי: 11:25 07-12-2013)
לפחות תגידו כל הכבוד לחברה מבאר יעקב מה כבר לא חברים??
10
עופר בכר יחתרן מי יקח אותך ימגעיל
(אוהד באר יעקב: 11:50 07-12-2013)
מאמן מנחוס
11
שוער מעולם אחר!!!
(יהודה: 12:01 08-12-2013)
השוער של באר יעקב לפי דעתי תגלית המשחקים האחרונים של הקבוצה.שוער שלא פוחד ,אם יציאות אחד על אחד ,ויציאות לכדורי גובה.צריך להוריד בפניו את הכובע.בהצלחה חביבי יש לך את זה!!!
12
בושה
(יוסי: 12:14 08-12-2013)
אבי דבח אין לך בושה בעניים בכלל אתה עוד מדבר השחקנים לא יכולים ליראות אותך אתה משקר להם אין כסף בינואר וכול הכבוד להם לך הביתה אתה שקרן

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?