מאת: לירן דורף | 03.12.13 | 10:48
פרסום ראשון: השינויים בבית"ר כפר סבא נמשכים ואמש נפרדו בקבוצה משאול סמדג'ה כשבמקומו יגיע שוער בכיר. מאמצים כבירים לאזרח סופית את דוס סנטוס.
המצב הקשה בטבלה של בית"ר כפר סבא נותן את אותותיו כשההפסד הצורב לעירוני בת ים אותו הגדיר המאמן אוהד בוזגלו, "חושך מצרים, פשוט לא הופענו", גרם לזעזוע נוסף כשאמש נפרדו בקבוצה מהשוער הותיק שאול סמדג'ה.
במקומו אמור לחתום בקבוצה שוער בכיר איתו כבר מתקיים מו"מ מתקדם והוא עשוי להגיע עוד היום לאימון בכורה.
בכפר סבא ממשיכים לחפש חיזוק בהתקפה כשהנהלת הקבוצה מנסה לקבל סופית את אישור ההתאחדות לכדורגל לגבי אזרוחו של החלוץ כריסטיאנו דוס סנטוס שהצהיר כי יהיה מוכן גם לשרת בצה"ל אם יידרש לכך ובמועדון מקווים שעד שבוע הבא העניין יסודר.
בוזגלו התעניין גם בקשר ההתקפי אמיר לביא שלא הגיע להסכמות כספיות עם הפועל מרמורק אך חוסר רצינותו של השחקן גרמה לכפר סבא לותר עליו ולפנות לאפיקים אחרים, ל"דאבל פס" נודע כי גם שחקן הכנף עידו שוקרון היה אמור לחזור לקבוצה לאחר שעזב אותה רק לפני כחודש וחצי לטובת מ.ס גבעת אולגה אך אייל עמר מאמנו הנוכחי סירב לשחררו ובכך העניין ירד מן הפרק.
בקבוצה מתכננים עדיין להתחזק בעמדת הקישור כשלפחות עוד שני שחקנים אמורים להשתחרר בימים הקרובים מסגל הקבוצה אך כרגע כל תשומת הלב מופנית למשחק התחתית הקריטי בשישי מול בני אילת שהוגדר במועדון "כמשחק על יותר משש נקודות".
בוזגלו התייחס לזעזוע בקצרה ואמר: "שאול שוער נהדר עם רזומה עשיר שבהחלט יכול לתרום לכל קבוצה אחרת בליגה, המהלך הזה לא נולד ביום אחד אלא התבשל במשך השבועיים האחרונים מכל מיני סיבות לגיטימיות ומקצועיות.
אני לא חושב שהסוויץ' הספציפי הזה יעשה פלאים בקבוצה וישנה אותנו מן הקצה אל הקצה אבל לטעמי זה היה מתבקש לאור הנסיבות, אני מאחל בהצלחה לשאול ולקבוצה שתקלוט אותו".
תגובות
+ הוסף תגובה