מאת: לירן דורף וגיא גולדפרב | 03.12.13 | 10:45
ההפסד הראשון של הפועל הרצליה הגיע אך שאר הצמרת לא ניצלה זאת על מנת לצמצם פערים. שחקן בכיר בקבוצה: "אי אפשר לצפות שננצח כל העונה, מי שחושב אחרת, פשוט לא מבין כדורגל".
אין ספק בכלל שכרגע הפתעת העונה בשני מחוזות ליגה א' היא הפועל הרצליה שבתקציב אפסי עושה עד כה עונה ענקית ומוליכה את טבלת הצפון לפני קבוצות עתירות ממון כגון הפועל כפר סבא, דלית אל כרמל ובית שאן.
בשישי האחרון היא הובסה באופן מפתיע ובביתה ע"י הסנסציה השנייה בליגה, העולה החדשה בית"ר נהריה וזה כבר הספיק לכמה "מומחים" לצאת מהחורים ולתקוף את המאמן טל בניה ושחקניו.
שחקן בכיר בקבוצה הסכים לומר בנושא מספר מילים והדגיש, "לא יודע היכן התפרסם משהו בגנות הקבוצה אבל אם מישהו תקף את המאמן או השחקנים אז ידע גדול בכדורגל כנראה אין לו, אי אפשר לצפות שננצח כל העונה.
העיתוי להתראיין כרגע לא נכון אך איך אפשר בכלל להעביר איזשהו סוג של ביקורת על קבוצה בתקציב של ארטיק קרח שהגיל הממוצע שלה הוא 22 והמאזן שלה עומד על שבעה נצחונות, תיקו והפסד בודד שגם הוא הושג רק בשישי האחרון?
טל עושה עבודה מדהימה ומוציא מאיתנו 120 אחוז, יש קבוצות בליגה עם תקציב משולש משלנו, כנראה ישנם אנשים שמחפשים רק רכילות זולה ותו לא, אפשר גם לפרגן, זה מגיע לנו, לדעתי זו פשוט המצאת דברים כי אין שום שחקן שאני מכיר בקבוצה שיילך נגד המערכת גם אם הוא לא זוכה לדקות משחק רבות כרגע".
.jpg)
כאמור, הרצליה עדיין מוליכה (במפתיע) את הטבלה וצפוייה לארח במוצאי שבת לקרב צמרת מסקרן את מגדל העמק שחזרה חזק לעניינים לאחר שהביסה בשישי האחרון את צור שלום וניצלה את מעידת שאר קבוצות הצמרת (כפר סבא, דליה).
חן ראובן ומוחמד קאסם, שני ברגים מאוד חשובים בהרכבה של הרצליה אשר נעדרו מהמשחק מול נהריה בעקבות פציעות, יחסרו גם בשבת אך במועדון בטוחים ביכולתם לחזור למסלול הנצחונות ולשמור על המקום הראשון.
תגובות
+ הוסף תגובה