שחקני נצרת עלית חוגגים (צילום: קובי פורטל)
מאת: קובי פורטל | 25.11.13 | 22:41
הפועל נצרת עלית הצליחה הפעם לשמור על היתרון וניצחה 0:1 את לוד משער של ירדן כהן. המארחים איבדו את חודדה כבר בדקה ה-10 בעקבות פציעה, ונותרו בעשרה שחקנים כשסדאוי ראה במחצית השניה את הכרטיס האדום
בשבוע שעבר זה נגמר בהפסד כואב להכח עמידר ר"ג והערב (שני) קיוו בנצרת עלית לצאת מחיוכים עם שלוש נקודות חשובות. אלדד שביט ערך שינוי אחד בהרכב והחליט להוריד לספסל את ג'ניה ברקמן ובמקומו פתח עם לוהאב כיאל, אביב כהן הצעיר המשיך לקבל קרדיט בהרכב. מנגד, סלימאן אזברגה נאלץ להסתדר ללא עמר מנסור שהורחק, וערך בהרכב לא פחות משלושה שינויים כשמוחמד פודי, ג'ורג' אמסיס ואכראם שריח פתחו בהרכב.
פתיחת המשחק הייתה שייכת לאורחים מלוד, כבור שתי דקות זכו האורחים בשתי קרנות מהירות שאחת מהן נגמרה בכדור מסוכן של אזברגה שיצא בסופו של דבר לחוץ. בחלוף הדקות נצרת עלית נכנסה למשחק לאט לאט אך בדקה ה-18 המזל לא האיר פנים לאלדד שביט ואלירן חודדה שנפגע נאלץ לסיים את חלקו במשחק, ברקמן נכנס במקומו.
.jpg)
בדקה ה-25 ירדן כהן הניף את רגלו מ-23 מטרים, צליל חתוכה שוערה של לוד החליק והגיב מאוחר מדי לפצצה של כהן שחדרה פנימה
0:1 נצרת עלית.

עם כיבוש שער היתרון המארחת החלה ללחוץ על שערה של בני לוד שאיבדה המון כדורים במרכז השדה. בדקה ה-34 הכחולים מלוד כמעט סופגים את השער השני כשאביב כהן הצעיר מצא את אחמד דיאב במסירה מצוינת, החלוץ השתלט על כדור ומתוך הרחבה בעט הישר לגופו של חתוכה.

דקה חלפה לה ומאמן לוד החליט לבצע חילוף מוקדם, באותו הרגע שמוחמד אזברגה הבין שהוא זה שמוחלף החליט השחקן לצאת מהצד השני של המגרש וללכת הישר לחדר ההלבשה. שתי דקות חלפו להן וירדן כהן הרים כדור קרן לרחבה, הגנת לוד הרחיקה את הכדור עד לראובן גל שמהאוויר של טיל אדיר, חתוכה הדף בקצות האצבעות.

דקה אחת בתוך תוספת הזמן נצרת עלית הגיעה להזדמנות נוספת כשלוהאב כיאל בעט כדור מסובב מתוך הרחבה לפינה הרחוקה, חתוכה שוב התעופף והציל את לוד פעם נוספת. תוצאת המחצית 0-1.
החצי השני היה שייך כמעט כולו לבני לוד. חניכיו של אזברגה שלטו במרכז השדה ובהחזקת הכדור ובדקה ה-51 מורד אבו ענזה הגיע למצב בעיטה נהדר אך אחמד שעאבן עם גלישה נהדרת הציל גול בטוח. בדקה ה-62 נצרת עלית מקבלת מכה נוספת כשנוח סדאוי פגע בשחקן לוד ללא כדור וראה את הכרטיס האדום, המארחים בעשרה שחקנים.

נצרת עלית חזרה אחורה בניסיון לשמור על שער היתרון. בדקה ה-75 גיל אופק מציל את נצרת עלית כשנגיחה של שחקן לוד כמעט ועברה את הקו אך השוער עם תגובה מהירה שלח את ידו והצליח למנוע את שער השוויון. ארבע דקות לסיום המשחק כדור קרן של בני לוד הגיע עד לגיורגי גבידוארי שלבדו בתוך הרחבה התרומם ונגח מקרוב החוצה, הזדמנות נהדרת להשיג את שער השוויון. בסיום המשחק נצרת עלית מנצחת את בני לוד ומשיגה שלוש נקודות חשובות ויקרות.
צפו באלדד שביט בראיון לאחר הניצחון:
תגובות
+ הוסף תגובה