המשכיות: מגדל העמק ניצחה את חדרה 3:0

שחקני מגדל תופסים את הראש אחרי השער של וולוקובסקי (צילום: שלומי גבאי) שחקני מגדל תופסים את הראש אחרי השער של וולוקובסקי (צילום: שלומי גבאי)
הפועל מגדל העמק הצליחה לנצח את חדרה 3:0, צמד של וולקובסקי ושער של אופק מלול העניקו לאורחים ניצחון חשוב מאוד. חדרה יכולה לצאת מאוכזבת מאוד אחרי שבשתי המחציות הגיעה להזדמנויות מעולות לכבוש. אבי עמוס הצטיין

הפועל מגדל העמק עשתה צעד נוסף לעבר החלק העליון של הטבלה כשניצחה את הפועל חדרה המקומית 3:0 ובעצם השיגה שלוש נקודות יקרות. רפי בוסקילה מאמן הפועל מגדל העמק החליט לערוך שינוי אחד בהרכב כשקובי שריקי פתח את המשחק על ספסל ואף לא שותף.

המשחק נפתח וחדרה הייתה הראשונה להגיע להזדמנות נהדרת, 5 דקות מפתיחת המשחק סלים עמאש מגיע להזמדנות אדירה להכניע את אבי עמוס, אך החלוץ בועט כדור רע החוצה. הפועל חדרה פתחה טוב יותר את המשחק ולחוצת את שערה של מגדל העמק. בדקה ה-15 חדרה מגיע להזדמנות פנטסטית, התקפה מעולה של המארחת התחילה בפריצה מצוינת של עמאש שהוציא כדור רוחב לבדש, החלוץ הוריד בנגיעה לגניש שהגיח מאחור ושלח פצצה, עמוס הצליח להדוף לקרן.

בדש מוריד לגניש (צילום: שלומי גבאי)
בדקה ה-20 היינו עדים לאחד השערים היפים שנכבשו עד כה, קפטן מגדל העמק פיליפ וולוקובסקי שלח פצצה אדירה מ-35 מטרים שנעצרה בתוך הרשת של בעדאש, גול נהדר של וולוקובסקי, 1:0.

שחקני מגדל בעקבותיו של וולקובסקי (צילום: שלומי גבאי)
שתי דקות חלפו להם וכדור חופשי של מגדל העמק הוגבה לרחבה, בלבול בהגנת חדרה הותיר את וולוקובסקי לבדו בתוך הרחבה ומול שער חשוף הקשר לא מתבלבל וכובש את השני שלו במשחק, 2:0 מגדל העמק.

וולקובסקי כובש את השני (צילום: ארנון לוי)
בדקה ה-37 שוב חדרה יוצאת להתקפה מסודרת, שחקני חדרה לא מצליחים לנצל הרמה חדה לתוך הרחבה שנעצה אצל אבי עמוס. על סף סיום המחצית קובי בדש הגיע למצב בעיטה מצוין ומ-18 מטרים שלח כדור טוב שנהדף ע"י עמוס, וכעבור דקה הזדמנות נוספת לחדרה לצמק כשאבי קרמר מנסה גם את מזלו, עמוס מצליח שוב להדוף. תוצאת המחצית 2-0.

המחצית השנייה נפתחה ומאמן חדרה וואהב ערך חילוף ראשון כששאולי אמזלג נכנס במקומו של גל גניש ומאוחר יותר הכניס וואהב את סהר אזולאי במקום דור ואנה. בדקה ה-50 אבי עמוס הציג יכולת נהדרת כשעצר שלוש הזדמנויות אחת אחרי השנייה ומנע מחדרה לצמק. האורחת המשיכ ללחוץ את השער של מגדל העמק אך הלא הצליחה להשיג את השער המצמק.

הפועל חדרה יצאה קדימה במטרה לנסות ולהשיג שער מצמק אך חמש דקות לסיום המשחק אופק מלול קיבל כדור חות וניצל טעות בהגנת חדרה, הקשר דחק את השלישי של מגדל העמק, 3:0.

מלול כובש את השער השני (צילום: ארנון לוי)

רפי בוסקילה ומצטיין המשחק אבי עמוס בראיון אחרי הניצחון:




 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
אבי עמוס נתן משחק מדהים בשער של מגדל העמק בהצלות של שערים בטוחים מגיע לו ציון 10 במשחק הזה משחק מושלם
2
הלוואי חדרה יפסידו.קבוצה של אפסים
(אוהד נהריה: 12:37 22-11-2013)
3
שחכתם להזכיר על וייר
(חדרתי: 13:02 22-11-2013)
שהילד הזה מגיע מחיפה ולא מקבל משכורת כבר 4 חודשים מהרגע שהתחילה העונה
4
לא מבין למה החלשתם תקבוצה
(בני חדרתי: 15:36 22-11-2013)
איפה אדם וייר איפה שאולוב בלי שתיהם אין קבוצה מי זה הגמיש הזה ובדש הזה בושה של מועדון
5
בושה של מאמן איכסה חילופים והרכב חלשים מאוד למה שאולוב בספסל למה סהר לא פתח מי זה הבדש וגניש הזה עדיני נפש תנו לשחקני בית לשחק
6
תפתח את הכיס שלך .אני מאחל לך הצלחה ..ניסיון ונחישות זה שם המשחק.."טעות בהגנה ".."בלבול ליד השער"...אתה צריך מנהיג שיוביל את הקבוצה..ויש לך כזה.סתכל ימינה ושמאלה אתה תראה אותו..
8
חדרה קבוצה חלשה . ללא יד מכוונת .
(היתי במשחק: 17:02 22-11-2013)
9
יאללה מגדל!!!
(א.כ: 19:53 22-11-2013)
תוצאה מצויינת
10
מגדל העמק שאפו
(רונן : 21:59 22-11-2013)
כול הכבוד למגדל העמק קבוצה שבאה לעבוד
12
13
מומנטום בכדורגל
(אבי שקדי: 18:02 23-11-2013)
ראינו אתמול משחק שיכול להוות דוגמה קלאסית לאיבוד מומנטום.חדרה פתחה מצוין ויכולה היתה להוביל לאחר 15 דקות 0-2,אבל היא החמיצה ואז שתי טעויות נוראיות של השוער בעדעש,שעד כה היה מהשחקנים הבולטים בחדרה,יחד עם זאת אני מעודד כי חדרה הגיעה להמון מצבים.
15
תוצאה די משקרת
(ליאור: 01:18 24-11-2013)
חדרה שיחקה לא פחות טוב ממגדל , ההבדל היה בשוערים..אחד היה פשוט פנסטסי ולקח כמה גולים בטוחים והשני תפס יום חלש זה הכל..ואני לא מבין למה שאולוב לא שיחק אם הוא על הספסל אז הוא לא פצוע..
16
סבלנות
(אלי: 08:46 24-11-2013)
סבי היה חולה מאמן מצוין בואו לאימונים הקבוצה שיחקה טוב ויש משחקים שזה לא ניכנס לאוהדים סבלנות
17
3 הפסדים רצוף ! חזרנו 3 שנים לאחור !
(וואהב מה יהיה ?: 16:06 24-11-2013)

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?