השחמט בדרך?

ינחילו הפסד ראשון לק. גת. ברסקי וקז (לירן דורף) ינחילו הפסד ראשון לק. גת. ברסקי וקז (לירן דורף)
מחר תארח עירוני קריית גת את מכבי קביליו יפו למשחק ההזדמנות האחרונה של האורחת בקרב על המקום הראשון. האם ליאור זדה ינחיל הפסד ראשון לשרון אביטן או שמא ק.גת תשים קץ לחלומות העלייה של קביליו?

המחזור השמיני הגיע ואיתו אחד המשחקים המסקרנים בליגה א' דרום בין שתי המועמדות הבולטות לעלייה, עירוני קרית גת ומכבי קביליו יפו.

אם לקרית גת המשחק הזה הן עוד 90 דקות בדרך למטרה, לקביליו זהו ללא ספק משחק העונה, הפסד והיא תתרחק עד כדי 9 נקודות מיריבתה, פער שיהיה מאוד קשה להדביק מכאן והלאה.

בעוד שרון אביטן שומר (למרות פרשת שלומי משה) על שקט תעשייתי ובעיקר הרכב יציב שרץ היטב, ביפו שוב נערכו בשבוע האחרון שינויים כשקווין פריינטה שהוחתם למעשה למשחק אחד, שוחרר וכמוהו גם חי אטיאס, בעמדת החוד התחזקה הקבוצה באורי קרגולה לאחר עזיבתו של יוסי פליקר.

שומר על שקט תעשייתי. אביטן (צילום: לירן דורף)
אין ספק שלמרות פערי התקציב והטבלה, הקרב כאן אמור להיות צמוד ביותר ויוכרע בקרב בין ההתקפה הלא ממש פוריה של יפו מול הגנת הברזל של ק.גת שספגה רק שער בודד העונה, נתון מרשים לכל הדעות.

שרון אביטן אמור להעלות את הרכבו הרגיל כשיוני רביבו ועומר מולאי נאבקים על מקום אחד ב 11 אך דומה שרביבו ימשיך לפתוח בכנף ימין גם מחר, ינון ברדה ינסה סוף סוף להרשית ולכבוש את שערו הראשון העונה בקבוצה.

מנגד, ביפו יחסר כנראה עומר פרץ הפצוע וזוהי מכה קשה עבור ליאור זדה שגם ככה סובל מחוסר שחקני כנף, מאמן יפו שומר את הקלפים קרוב לחזה ועדיין לא החליט סופית על ההרכב למחר.

חוסר בשחקני כנף. זדכ ואלפסי (צילום: לירן דורף)
ישנם לא מעט מאצ'אפים מעניינים בדו קרב המסקרן הזה, האם קרגולה יסתדר עם עומרי כהן ודור אלקבץ, האם גיא שוסט יצליח לעצור את השחקן החם של המקומיים גיא עובדיה ובעיקר איך יסתדרו ברסקי וצמח עם טמיר וראובן עובד, אם יפו תעבוד נכון על המגרש, הקבוצה עשוייה לצאת עם משהו מהמפגש הזה, השאלה היא, האם תוצאת תיקו תיחשב עבורה לטובה מכיוון שזו תשאיר את הפער מיריבתה על שש נקודות.

450 אוהדי קביליו עשויים להצטרף ל 1500 הצופים המקומיים כדי ליצור אווירה ביציעים שרואים רק בליגות גבוהות יותר, משחק משובח לא צפוי על כר הדשא אלא קרב חפירות שלא בטוח כי יניב שערים.

שחקן המפתח בקרית גת: ארנון טמיר.
השחקן שכבר היה קרוב לסיכום בקביליו בקיץ האחרון, נותן עונה מצויינת עד כה ואילמלא הפציעה בשריר האחורי שהשביתה אותו למספר משחקים, ק.גת הייתה עם עוד כמה נקודות בטבלה.
שחקן מעל הליגה, הטורבו של הקבוצה בקישור ושחקן ה 50-50 הכי טוב בליגה, אם הוא יגיע מפוקס, יפו תהיה בצרות.

שחקן מעל הליגה. טמיר (צילום: לירן דורף)
שחקן המפתח ביפו: חן מלכה.
מלכה עדיין לא חזר במאה אחוז מהפציעה הקשה אשתקד אך ביום נתון הוא עשוי להוות מטרד של ממש להגנת המארחים.

טרם ברור היכן ישובץ במגרש ויתכן שזדה מכין כאן הפתעה לאביטן אך הצמד שכבש בגביע מול בית דגן עשוי לאותת כי הקשר המוכשר חוזר לעצמו, את התשובה לכך נידע בסביבות 15:00 מחר, מבחינת אינטלגנצית משחק הוא מעל הליגה הזו, השאלה אם היא תניב פירות במאני טיים.

ישפוט רונן אבדילוב בעזרת הקוונים יניב רוזנצוויג ודודי פרג'.

הרכבים משוערים:
קריית גת: רוזנקוביץ', פונטרומלי, אלקבץ, כהן, נחמיאס, כידר, טמיר, עובד, רביבו (מולאי), עובדיה, ברדה.

יפו: רז, שוסט, מחאג'נה, קין, מרציאנו, צמח, ברסקי, מלכה (כהן צדק), רבינוביץ' (קנדיל), דרעי, קרגולה.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
עומר פרץ תכנס
(יפואי מאוכזב: 14:37 21-11-2013)
תגיד לאן אתה חושב שהגעת? מי לעזאזל אתה חושב שממן אותך? באת לעשות עלינו סיבוב, ממה נפצעת הלכת בלי חולצה ברוח? שחקן דמיקולו שלא שווה שקל וחצי, ליאור פעם הבאה תבדוק את מי אתה מביא, הגיע הזמן ששתיכם תלכו, הרסתם אותנו העונה
2
כמה עולה כניסה?
(gg: 16:25 21-11-2013)
3
ל 1 מאוכזב לא פחות
(יפואי שרוף: 16:56 21-11-2013)
אך לא הזמן לפגוע בשחקן כזה או. אחר תן לעבור בהצלחה את הגתים. חשבונות מאוחר יותר. לא בטוח. שנצטרך הלוואי
4
ל-1--אתה לא אוהד יפו!
(גדי: 17:14 21-11-2013)
אחרת לא היית מתבטא כך כלפי השחקן שבאמת נפצע וכלפי המאמן. זדה יישאר עד סוף העונה. מי שיכול ללכת זה אתה--לא זקוקים לאוהדים כמוך!
5
יפו תחטפו שלוש ותסעו הביתה
(זימון: 17:49 21-11-2013)
6
ליאור זדה
(יפואי: 18:41 21-11-2013)
הבאתה שחקנים של ליגה ג,מקווה מאוד שמחר נגיע כאנדרדוג וננצח.מאידך ונפסיד שים את המפתחות ולך הביתה.
7
10 שקלים
(למספר 2: 18:59 21-11-2013)
8
לזימון מ-5, צ'אבי משחק?
(סימון: 19:32 21-11-2013)
מה תעשו בלי מסי? כי מרוב שהתנפחתם גם אנחנו חושבים שאתם מינימום ברצלונה, לא רק אתם. תוציאו אוויר, תוציאו, כי אנחנו באים עם סיכות.
10
כנס אח שלי
(עמי גניש: 10:18 22-11-2013)
תפסיק להתנהג כאילו אתה משו ותפסיק לנסות לחלק הוראות לשחקנים תתרכז באסף נמאס לנו לראות אותך כבר בכל מקום כמו הזנב של ליאור יא אפס לקקן

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?