סהר הציל את חדרה

מה שהיה אמור להיות משחק קליל עבור הפועל חדרה אכן התחיל כך אבל נמשך קשה עד שהגיע החלוץ סהר אזולאי ועשה סדר בבלגן. חדרה עולה לשלב הבא בגביע המדינה, באקה תסתפק בליגה

עוד לפני משחק גביע המדינה בין הפועל חדרה לאיחוד באקה אל גרבייה הזהיר מאמן חדרה אחמד ווהאב את שחקניו משאננות וטען כי גם מפעל הגביע חשוב עבורו ובכלל מטבעו הוא אינו אוהב להפסיד משחק בשום מסגרת.
למרות זאת בחדרה מבינים כי כנראה לא יפגשו את נשיא המדינה דרך המפעל ולכן ביצעו מספר שינויים בהרכב. בעמדת הבלם במקומו של יעקב אבבא עלה יעקב סלומון, בקישור במקומו של אמיר טמניו עלה סעיד מנהל שהגיע מעוספיא ובמקומו של אבירן תורג'מן (שהתחתן השבוע- מזל"ט) עלה החלוץ החדש קובי בדש.
מהצד השני באקה הגיעה למשחק כמעט בהרכב החזק ביותר וניסתה להיות הסינדרלה של מפעל הגביע. האירוע הביזארי התרחש מספר דקות לפני המשחק שוער באקה איברהים אבו מוך ואחד משחקני הספסל התעמתו ורק התערבות של יתר שחקני הסגל של הקבוצה מנעה ממנו להתדרדר לעימות פיזי.

בדש כבש שער בכורה (צילום: שלומי גבאי)
המשחק נפתח על מי מנוחות כאשר דווקא האורחים מבאקה מנסים להניע את המשחק ולהפתיע את חדרה בהתקפות מתפרצות. חדרה מצדה מנסה לפרוץ את ההגנה הצפופה של הקבוצה האורחת. השיוויון המאופס החזיק עד הדקה ה-30 אז מקבל בדש כדור במרכז הרחבה של באקה מסתובב ובשתי נגיעות בועט היישר לפינה הרחוקה ומעלה את חדרה ליתרון, 0:1.

ברכאת מסה לעזור את איברהים חג'וג (צילום: שלומי גבאי)

עוד שתי דקות עוברות  ותוך כדי ששחקני באקה עדיין מבכים את השער הראשון שוב בדש בדאבל פס נהדר מעביר כדור לסלים עמאש באחד מול אחד כובש את השני לחדרה, 0:2. כאן היה נראה כי חדרה בדרך לניצחון קליל ורב שערים אבל לא כך היה. הקבוצות יורדות למחצית ב-0:2.

תחילת המחצית השנייה סיפור שונה לגמרי. דקה אחת מהמחצית וטעות קשה במרכז ההגנה מאפשרת לבאקה לצמק כאשר איברהים חג'וג' מוצא את עצמו מול מייק בעדאש וזה 1:2.

ואסים עבאס מאמן באקה (צילום: שלומי גבאי)
גם לאחר השער ממשיכה באקה להשוות ושולחת שחקנים קדימה ורק בעדאש וחוסר ריכוז של חלוצי באקה מונע את השיויון. גם הקהל החדרתי זועם על שחקניו ואיתם גם המאמן אחמד ווהב שמבצע שני חילופים מהירים ומוציא את דור ואנה שנפצע וסעיד מנהל ובמקומם מעלה את שאולי אמזלג וסהר אזולאי. האחרון שכבר מזמן נחשב לחלוץ כשרוני בקבוצה ובחדרה מצפים לפריצה שלו, נכנס מצוין למשחק ובדקה ה-70 מקבל כדור מהקשר הכשרוני שאולי אמזלג על סף הרחבה של באקה ובבעיטה נהדרת תוך כדי סיבוב כובש את השלישי לזכות קבוצתו, 1:3.

הקשר שאולי אמזלג חולף על פני הגנת באקה (צילום: שלומי גבאי)
עוד חמש דקות עוברות ואזולאי מוצא את עצמו לבדו עמוק בתוך רחבת ה-16 של באקה וכובש את השני שלו ואת הרביעי לזכות קבוצתו ולמעשה קובע את תוצאת המשחק, 1:4 לחדרה והיא בדרך לשלב הלאומית.

כובש הצמד סהר אזולאי (צילום: שלומי גבאי)



 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
כל
(חנה: 17:01 16-11-2013)
2
הכתב חולה?כולה ליגה ג
(חחחחח: 17:28 16-11-2013)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
3
חדרה קבוצה משעממת !!!
(היתי במשחק: 19:01 16-11-2013)
4
הפועל חדרה
(אבי שקדי: 19:37 16-11-2013)
מה שאני לא מבין זה מדוע הפועל חדרה שיחקה בלחץ החל מהדקה הראשונה ויותר מדי הגבהות וכדורים לא מדויקים למרחק של 30 מטר ומעלה,שני המגינים וייר וקרמר הרבו בכך,ווייר לטעמי לא ממש מחובר לקבוצה,ברגע שהתחילו לשחק מרגל לרגל,המשחק שטף ושני גולים נהדרים באו.
5
הוא לא נופל משנים.
6
אל תפנטזו יותר מידי....
7
אדם וייר לא דומה לעונה שעברה....
(אחד שמכיר: 22:34 16-11-2013)
עונה שעברה הוא עוד היה עושה משהו בהתקפה.
8
שנה שעברה היה לו את אייל עמר
(תגובה ל-7: 01:16 17-11-2013)
9
נו אחמד קיבלת חיזוק חובת הוכחה עליך !
(היבטחת צמרת: 14:26 17-11-2013)
10
7-8 הם צמד מטומטמים
(אחד שמבין: 12:15 19-11-2013)

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?