מאת: אלון יהודיוף | 16.11.13 | 09:45
עד הדקה ה-90 זה נראה היה כמו ניצחון של נצרת עילית, אפילו בוקי נאה כבר כמעט קיפל את התוף, אבל איציק נאש ולארי קאינדה סידרו מהפך מדהים והעניקו להכח ר"ג שלוש נקודות חשובות.
"הך, הך, הכח", שרים אוהדי הכח ר"ג בכל משחק. ביום שישי, קצת אחרי ארבע ורבע, אפשר היה לשנות את המילה "הכח" למילה "מהפך".
אז נתחיל מהסוף. דקה 90, נצרת עילית מובילה 0:1 ולמרות לחץ של הסגולים קשה היה להאמין שהאדומים יחזרו לצפון ללא נקודות. אבל אז הגיע איציק נאש, שעלה לכדור ההגבהה של ליאור ברגיג ונגח עם כל הלב פנימה. דקה אחר כך לארי קאינדה כבש את השני מתוך הרחבה וסידר ניצחון דרמטי.
עקב אילוצים שונים הגעתי למגרש בנס ציונה (וינטר בשזרוע) באיחור של כרבע שעה, אך הסתבר לי שלא הפסדתי כלום. כמה דקות אח"כ כבר ראיתי את מוחמד דרוויש מנסה לכבוש מרחוק, אך הכדור חלף ליד הקורה של גיל אופק.
עוד מספר דקות חלפו וניסיון של ירדן כהן מן העבר השני עבר מעל המשקוף של דניאל ליפשיץ, 0:0 מאכזב בהפסקה.
ממש לפני עליית שחקני הכח בחזרה למגרש, קיבל אותם השורד לשעבר ומנחה הכפר בהווה, בוקי נאה, בפרחים, בתקווה שזה יעזור לקבוצה שלו. אחר כך הוא חזר להתיישב במקום שלו והמשיך לתופף ולעודד.

כנראה שהפרחים השפיעו כי במחצית השנייה כבר קיבלנו יותר אקשן ובדקה ה-48 הכח כמעט כבשה. אזנאווה אוטורוגו הניגרי ניסה מקרוב, אופק הצליח להדוף עד לקאינדה שירה מתוך הרחבה החוצה.

שתי דקות חלפו וברגיג הגביה מימין, אך הנגיחה של קאינדה חלפה מעל השער.

רבע שעה לסיום עלו האורחים ליתרון. ליפשיץ הכשיל את אחמד דיאב ברחבה, אלירן חודדה דייק מן הנקודה הלבנה וזה 0:1 לנצרת עילית.

השער העיר את הסגולים שניסו להשוות. בדקה ה-80 עמר זידאן המחליף נגח רק לרשת החיצונית ואז הגיעה הדקה האחרונה. איציק נאש, כאמור, עשה את ה-1:1, קאינדה השלים מהפך והעיר ר"ג (לפחות הצד הסגול שבה) צהלה ושמחה.
תגובות
+ הוסף תגובה