אוהד בוזגלו, כבר לא חלק מקריית מלאכי (צילום: לירן דורף)
מאת: מיכאל וייסרמן | 05.11.13 | 22:49
פרסום ראשון: מאמן הקבוצה הודיע רשמית על ההתפטרות לאחר שקיבל מסרים מההנהלה החדשה כי הקבוצה הולכת על עונה פיננסית ובכוונתה לשחרר מספר רב של שחקנים בכירים
הלם בקריית מלאכי. מאמן הקבוצה אוהד בוזגלו הודיע הערב כי הוא מתפטר מתפקידו. הסיבה: הנהלת הקבוצה הודיעה למאמן כי בכוונתה ללכת לעונה פיננסית וכי המטרה היא רק להישאר בליגה.
בוזגלו שוחח עם ראשי הקבוצה והפרידה נעשתה ברוח טובה. אלה עשו הכול בכדי לשכנע את המאמן להישאר עד לסיום העונה אבל האחרון סירב.
אוהדי הקבוצה סירבו בתוקף לקבל את הגזרה ואמרו לדאבל פס שמעולם לא נבנתה קבוצה כל כך אטרקטיבית בקריית מלאכי כמו שנבנתה על ידי בוזגלו העונה. עם עזיבתו של המאמן צפויים להודיע מספר שחקנים בכירים להודיע גם כן על עזיבתם.
מחר תתקיים אסיפת פרידה של המאמן אליה צפויים להגיע אוהדים כדי למחות ולנסות לשנות את ההחלטה של המאמן.
בוזגלו התייחס בקצרה לדברים כשאמר: "אני מאד כואב את המצב. נבנתה קבוצה יוצאת מן הכלל ואני עצוב שכל המאמץ והעמל שהשקענו בחודשים האחרונים יורד לטמיון דווקא כאשר אנחנו מתחילים להתחבר ולנצח במשחקים חשובים וגדולים. אני משוכנע שהקבוצה תישאר בליגה ומאחל להם הרבה בהצלחה".
בוזגלו התפטר בגלל שהכיסא של זדה מתנדנד במקרה ובשישי יפו לא מנצחת בוזגלו יהיה המאמן הבא של יפו והוא יביא איתו את שני האחים אסי בוזגלו ממלאכי ואלמוג בוזגלו מהפועל ר"ג תשמרו את התגובה הזאת ותראו שצדקתי.
בושה לזבלים רפי וכל חברי ההנהלה אתם לא בשביל כדורגל תפרקו את הקבוצה איפה מושיקו וללו רוץ ללו כולכם דיבורים העיקר הבחירות עברו גמו עבד על כולם וחשבתם שהוא פרייר אני קורא לאוהדים להחרים את המשחקים
אני באמת לא מבין איפה הקצבים איפה ליאור עשה מיליונים מה רק בגלל שהם פרסים קשה להם להכניס יד לכיס יש קבוצה מדהימה חברים עד סוף שבוע לא מסתדר אני לוקח שלושה שחקנים ואל תגידו שלא אמרתי לכם
תגידו לי השתגעתם הוא בנה קבוצה מכלום עם כל הבעיות שהיו לה היא עשתה בצפר עד עכשיו לכל הקבוצות ששיחקו מולן פרט לשתי המשחקים ששוחקו בבאר יעקב אז שבו כל אחד במקום שלו ולא לצייץ
ראשית בן אדם מיוחד ! מאמן ענק ששחקנים יתאבדו על המגרש בשבילו ,
כל הקנאים מלכלכים מתוך קנאה ,
בכל קבוצה שאימן יזכרו את אוהד לטובה ,
אוהד אתה מלך ושיקפצו כל הקנאים ,
מחכים שתגיע לליגה גבוהה שם מקומך !
תגובות
+ הוסף תגובה