בית"ר כפר סבא, עמישב ומרמורק התעניינו בבן אבו

עמישב וכפ עמישב וכפ"ס רחוקות לו. בן אבו (לירן דורף)
החלוץ שקיבל לפני עשרה ימים הודעה על כך שאינו נמצא בתכניות של אוהד בוזגלו בקריית מלאכי מחפש בית חדש וכבר קיבל שלוש הצעות חדשות. בינתיים הוא ממשיך להתאמן במלאכי

החלוץ נתנאל בן אבו שפתח את העונה בקריית מלאכי אך לא הציג יכולת משביעת רצון ממשיך לחפש קבוצה חדשה כשלא מעט כבר הביעו את התעניינותן בשחקן.

בסביבתו של בן אבו טענו כי שלוש קבוצות כבר פנו אליו. בית"ר כפר סבא, מכבי עמישב פתח תקווה והפועל מרמורק. אך ע"פ אותם גורמים בשלב זה  הוא נוטה לוותר לפחות על שתיים ההצעות מפאת המרחק מביתו בין כפר סבא ועמישב.
לגבי הצעה השלישית, זו של מרמורק מדובר בהצעה כספית נמוכה. החלוץ ממשיך להתאמן בינתיים בקריית מלאכי למרות שקיבל לפני עשרה ימים הודעה ממאמן הקבוצה אוהד בוזגלו כי הוא אינו בתוכניות שלו.
במשחק האחרון מול קביליו יפו בן אבו אף לא היה בסגל הרחב של הקבוצה. העונה הספיק לשחק רק בחמישה משחקים ולכבוש שער אחד. אגב, בעונה שעברה במדי מכבי קריית גת שותף בן אבו ב-30 משחקים וכבש 13 שערים.

בן אבו התייחס למצבו כשאמר: "בשלב זה אני מתאמן במלאכי ובודק את האופציה הטובה והמתאימה ביותר עבורי. מקווה שכבר בקרוב אקבל את ההחלטה. לצערי לא רציתי להגיע לסיטואציה שאני נמצא בה".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
בוא לכפר סבא
( יועד: 11:23 04-11-2013)
היום אין חלוצים בבית"ר כפר סבא, תהיה שם מלך, אל תחשוב פעמיים
2
קשקשנים
(אבי שטרית: 11:30 04-11-2013)
מאיפה אתם מביאים את השטויות האלה? מכבי אלי עמישב לא פנתה לבן אבו וזה אפילו לא עלה על הפרק תפסיקו להכניס ספינים ללא כל בסיס!!!
4
מוזר מאוד איך חלוץ שכל עונה נותן 15 גולים פתאום לא מספיק טוב לקבוצה שאלופה בלקבור שחקנים ובלעשות להם גזל על הפרנסה. אלוהים רואה הכל והעבריינים ממלאכי יענשו
5
תביאו מאמן לא שחקנים
6
איזה שחקן חלששששש
(שחקן: 15:04 04-11-2013)
ביזבוז זמן!
7
חלוץ מעניין
(בית שאני: 15:31 04-11-2013)
איתן תבדוק אולי מתאים לפה
8
בן אבו
(קרית גתי: 18:22 04-11-2013)
שחקן טוב כל קבוצה שתקח אותו תצליח בהצלחה אוהבים אותך בגת
9
חלוץ חלש
(יפואי: 23:21 04-11-2013)
בחור נחמד אבל חלוץ חלש בעיקר באופי שוחרר אצלנו אחרי כמה מחזורים וככה גם ביבנה ובנתיבות, ועכשיו גם בקרית מלאכי משחררים אותו יכול להתאים לליגה ב.
10
קבוצת פח אשפה הם והאוהדים שלהם בגלל זה אתם מפטרים שחקנים ומאמנים בקצב מסחרר אים תעשו בדיקה שנתנאל שיחק אצלכם או ביבנה הוא היה מלך השערים באותו זמן אז תפסיקו להתעסק בקנאה בגלל זה נחרב בית המקדש ולכל הקנאים שיהיה לכם שבוע רע
11
תוכלו את הקובע יקנאיים תחיו ותסבלו
12
בוא למרמורק
(מרמורקי חכם מס פר אחד: 19:21 05-11-2013)

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?