ווהאב: "אם נתחזק קצת, נהיה בצמרת עד הסוף"

מאמן הפועל חדרה אחמד וואהב (צילום: שלומי גבאי) מאמן הפועל חדרה אחמד וואהב (צילום: שלומי גבאי)
לאחר ההפסד הביתי בשבוע מול בית"ר נהריה, חזרה הפועל חדרה לנצח והפעם עשתה זאת מול מכבי צור שלום שלמרות שהתחזקה עדיין צריכה להתחבר. סלים עמאש הצטיין בחדרה

"ספגנו חמישה שערים בחמישה מצבים נייחים מהקבוצה הזאת וזה אומר הכול" כך אמר מאמן צור שלום עופר מזרחי בסיום הפסד ליגה להפועל חדרה בתוצאה 1:3. מזרחי נזכר שרק לפני חודשיים הודחה קבוצתו בגביע המדינה לאחר הפסד לאותה חדרה וגם אז כבשה הקבוצה של וואהב את שעריה במצבים נייחים.

שתי הקבוצות הגיעו למשחק לאחר שהיו מעורבות בדרמות גדולות בשבוע שעבר. חדרה אחרי שספגה את הפסדה הראשון העונה - לבית"ר נהריה ואילו צור שלום עשתה את הבלתי יאומן וחזרה מפיגור של 0:3 ל-3:3.
וואהב ערך שינוי אחד בהרכב כאשר במקומו של אלון כהן פתח דור ואנה, צור שלום מהצד השני פתחה את המשחק ללא החלוץ שגיא סבג. במקומו תופקד דין לזרא בחוד.

המשחק נפתח בשליטה חדרתית כאשר בעשר הדקות הראשונות יכלו המארחים לכבוש פעמיים. פעם אחת היה זה אמיר טמניהו ובפעם השנייה היה זה סבי שאולוב. הדקות חלפו וצור שלום נכנסה למשחק, נסיונות של המארחים נעצרו אצל יעקב אבבא ו- ווהאב ברכאת.

בדקה ה-33 הפועל חדרה זכתה בכדור חופשי במרחק של 20 מטרים משערה של צור שלום, ברכאת בבעיטה נהדרת כבש את הראשון והעלה את חדרה ל- 0:1.

וואהב ברכאת מכין את הבעיטה לשער הראשון (צילום: שלומי גבאי)
שתי דקות עוברו וחדרה הכפילה את התוצאה לאחר שכדור קרן של אדם וייר הגיע לראשו של אדיר דנין שהוריד נהדר לאבבא שכבש את השני לזכות קבוצתו, 0:2 חדרה. אבל מי שמכיר את צור שלום יודע שאסור להספיד אותה.

אבבה חוגג את השער השני (צילום: שלומי גבאי)
עם פתיחת המחצית השנייה ביצע מאמן צור שלום שני חילופים, כשנתן נודלמן והחלוץ שגיא סבג עלו לשחק. האורחים פתחו את המחצית השנייה בסערה והגיעו לשני מצבים אך יוני מששה וסבג לא הצליחו להכניע את השוער החדרתי מייק בעדאש שהוכיח שוב את יכולתו הנהדרת.

מייק בעדאש הודף את כדור, משחק מצוין לשוער (צילום: שלומי גבאי)
בדקה ה-68 צור שלום יצאה להתקפה ונתן נודלמן בעט בעיטה מוזרה מ-18 מטרים אלכסונית שהטעתה את בעדאש וחדרה פנימה 1:2. מכאן קיבלה צור שלום אנרגיות, וחיפשה את שער השוויון.

בדקה האחרונה של תוספת הזמן מתפרצת של חדרה הסתיימה ברגליו של הקשר סלים עמאש שהיה מצטיין המשחק, וקבע את תוצאת המשחק, 1:3.
אקורד הסיום היה שייך למאמן הפועל חדרה אחמד וואהב שאמר: "אם נתחזק קצת, נהיה בצמרת עד הסיום".

שחקני חדרה חוגגים (צילום: שלומי גבאי)



 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
חדרה קבוצה מתה !!!
(נהריני: 17:13 02-11-2013)
עכשיו יתחילו המשחקים הקשים והם יתרסקו
2
עושים ביצפר לכל הקבוצות..... הפסדנו לביתר נהריה כי שיחקנו במגרש המנחוס באולגה , אם היו נותניםם לנו לשחק במגרש בהפועל היינו מנצחים את נהריה ששיחקו בונקר כל המשחק עוד חלוץ תותח אחד לצד סבי ואפשר לדבר חזק חזק!!
3
ועושה משחק
4
חדרה ללאומית חיזוק דחוף
(אוהד חדרה: 19:47 02-11-2013)
אפשר לעשות את זה כל הכבוד הפועל תמשיכו ככה ובעזרת ה׳ תעלו ליגה בסוף העונה
7
אחמד ווהב כנס
(חדרתי-בדם: 06:29 03-11-2013)
לדעתי אתה מאמן ענק אבל עצה קטנה לי אליך לא צריך רכש תמשיך לתת לילדים שלנו לשחק למייק לדור לסלים וליעקב אבבה שחקנים תוצרת בית ממחלקת הנוער זו הגאווה שלנו!!!
8
ווהב יעלוב
(uu: 08:27 03-11-2013)
סידרת המות מתחילה ביום שישי הקרוב ןיעיפו אותך מחדרה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?