המתין שעה לפינוי. אלעתמין (אורי גבאי)
מאת: גיא גולדפרב | 01.11.13 | 21:12
אירוע מזעזע במשחק בין תל שבע לירוחם שנערך אחה"צ במגרשה של הראשונה. הבלם המקומי, זיאד אלעתמין שבר את רגלו בדקה ה-10 ונאלץ לשכב במגרש כמעט שעה לעיתים תחת גשם שוטף עד שפונה לבית החולים סורוקה. המשחק חודש לאחר הפינוי
לעיתים קרובות צץ הוויכוח על נחיצותה של ניידת אמבולנס במשחקי כדורגל בליגות הנמוכות. כידוע, החובה לכך חלה אך ורק במשחקי הליגות המקצועניות. היום קיבלנו שוב הוכחה כי יש להעלות את הנושא מחדש על סדר היום.
בדקה ה-10 של המשחק בין תל שבע לירוחם שנערך במגרשה של הראשונה ירד שחקן האורחת מאיר אדרי לתקול ופגע בטעות ברגלו של הבלם המקומי, זיאד אלעתמין. בתחילה זה נראה כמו פציעה רגילה אולם כשאלעתמין המשיך לצרוח מכאבים התברר חומרתה.
המשחק נעצר ולמגרש הוזעק אמבולנס. בינתיים המשיך אלעתמין לשכב בתחומי המגרש. הדקות חלפו וגשם החל לרדת והאמבולנס בושש מלהגיע. בלית ברירה כיסו אותו חבריו בחולצות משחק כדי שלא יתרטב. "זה היה מראה מזעזע", העיד מאמן ירוחם, פיני איפרגן.

חבריו הפצירו בשופט לשרוק לסיום אך זה טען כי אינו יכול. בינתיים גם האורחים החלו להילחץ בשל שעת כניסת השבת שהחלה להתקרב. רק לאחר כמעט שעה של המתנה הגיע האמבולנס, אלעתמין פונה והמשחק חודש.
כדי לא לגלוש לתוך השבת הסכימו הקבוצות לקצר את ההפסקה ל-3 דקות בלבד וקצת לפני 16:00 הגיע המשחק לסיומו עם ניצחון של תל שבע, 0:4 שקצת הקל על התחושה הקשה של שחקני תל שבע.
בבית החולים גובסה רגלו של אלעתמין לפחות עד יום א', אז יוחלט אם יצטרך לעבור ניתוח או שיסתפקו בגבס בלבד.
תגובות
+ הוסף תגובה