סוער באילת: המנהל שמעון חזות התפטר, דניאל קהה עזב שוב
מאת: מיכאל וייסרמן | 29.10.13 | 15:10
לא שקט בעיר הדרומית. המנהל המסור של המועדון החליט להחזיר את המפתחות והצהיר: "לא מוכן להיות חלק מקרקס מדראנו". המנהל שמעון אבו: "אין תגובה". דניאל קהא עזב כנראה סופית
חם מאד בקבוצה הכדורגל של העיר הדרומית ולא רק בגלל מזג האוויר. היום נודע כי המנהל המסור של הקבוצה שמעון חזות החליט לעזוב את הקבוצה.
בשיחה עם "דאבל פס" הסביר חזות את ההחלטה: "המקום בטבלה והמצב מסביב אומר הכול. אני לא מוכן להיות חלק מקרקס מדראנו. יש לי חילוקי דעות מקצועיים עם יושב ראש המועדון ולכן החלטתי לעזוב".
במשך השנתיים האחרונות שימש חזות כמנהל הקבוצה והיה אחראי על פי טענתו על כל התפעול של המועדון. חזות: "קשה לי להגיד שאני עוזב כי בני אילת זו הבית שלי וקשה לי לראות אותו במצב הזה. בלי קשר, אפגש עם ראש העיר וננסה למצוא פיתרון". יו"ר הקבוצה שמעון אבו אמר בנושא: "אין תגובה".
מי שעוד עזב את הקבוצה ולא בפעם הראשונה העונה הוא הקפטן דניאל קהא. אבו: "דניאל הוא שחקן טוב והוא לא עשה שום עבירת משמעת. לצערנו יש לו בעיה להגיע למשחקי חוץ ולכן הוא לא יכול להישאר בקבוצה".
תגובות
+ הוסף תגובה