מאת: אלון יהודיוף | 28.10.13 | 04:09
א.ס. חולון התעללה באליצור יהוד, ניצחה 2:7 ושמרה על מאזן מושלם ועל הפסגה. אמיל אלייב כיכב עם שלושער, אלירן גמזולטובה כבש צמד. יהוד? אולי במחזור הבא.
רגע לפני הדרבי הגדול של חולון, התייצבו במגרש בדרום העיר א.ס. חולון ואליצור יהוד למשחק ליגה ג' טיפוסי וכוחות – זה לא ממש היה.
הגעתי למשחק בהפסקה לאחר שראיתי את בת ים משחילה רביעייה לאילת בליגה א'. השופט, יעד אילני, עדכן אותי בפרטי המחצית הראשונה כמו כתב מנוסה.
הסתבר לי שהפסדתי כבר חמישה שערים. בדקה התשיעית נגיעת יד של איגור סליוקוב האורח הובילה לכדור עונשין מ-11 לזכות החולונים. קובי סוויסה לקח אחריות, אך בעט ברשלנות החוצה. שלוש דקות חלפו וסוויסה תיקן וזה 0:1 לחולון.

המקומיים לא הרפו ובדקה ה-20 זה כבר 0:2 לאחר כיבוש של אלירן גמזולטובה. עוד שלוש דקות חלפו ואמיל אלייב עלה על הלוח – 0:3 לחולון.
יהוד הצליחה לצמצם בדקה ה-27 משער של עידן המאירי, אך אקורד הסיום של המחצית הראשונה היה שייך לרן עוזרי, 1:4 לחולון בהפסקה.
המחצית השנייה כבר הייתה לפרוטוקול. דווקא יהוד רשמה את המצב הראשון לאחר שאלעד נחום הדביק כדור לקורה של יוסי קונפינו.

בדקה ה-64 חולון כבשה את החמישי. אלייב קיבל כדור עומק ומתוך הרחבה כבש, 1:5 לחולון.

שתי דקות חלפו והשישי הגיע. כפיר מגירה העביר רוחב וגמזולטובה עשה לנו טובה ושם עוד כדור ברשת 1:6 לחולון.

רבע שעה לסיום אלעד הצליח לצמק בנגיחה ל-2:6, אבל אקורד הסיום היה שייך לאלייב שבדקה ה-80 ירה מקרוב פנימה, 2:7 מוחץ לחולון בסיום.
תגובות
+ הוסף תגובה