מחאה בשדרות: הקבוצה לא תופיע למשחק הבית מול בני יצ'אלאל

לשחקני שדרות ומאמנה נמאס מהמצב העגום של הקבוצה בעיקר מההבטחות של פרנסי העיר שלו קוימו. פרץ התפטר השבוע ובעצה אחת עם שחקניו החליטו שלא להופיע למשחק. הודעה הועברה להתאחדות וליריבה, בני יצ'אלאל

זה לא סוד שהמצב בעירוני שדרות בכי רע. כזכור, הקבוצה החלה את אימוניה רק כשבוע לפני משחק הגביע הראשון והסיבה לכך שהשחקנים לא קיבלו את מענקי העלייה שהובטחו להם.

שבוע לפני הפתיחה הושג הסכם שהמענקים (בסך כולל של 85 אלף ₪) יתקבלו בשתי פעימות. אחת במידי והשנייה שבועיים לפני הבחירות. בנוסף סוכם כי השחקנים יקבלו חוזים לשלושה חודשים. על סמך הסכם זה חזרו השחקנים לאימונים.

בינתיים המועד הראשון חלף והכספים בוששו להגיע שלא לדבר על החוזים. גם ציוד אין. "הגעתי למצב ששחקנים עלו עם נעל אחד של דיאדורה והשנייה של אדידס. זה כמו להשתמש בפקס בלי נייר", אמר ברצינות גמורה המאמן אבי פרץ, "שחקנים לא הגיעו לאימונים ומי שכבר הגיע היה כבוי. הראש שלהם לא היה בכדורגל".

ביום שני השבוע החליט כי הגיעו מים עד נפש והודיע על התפטרותו וזאת למרות שהפעימה הראשונה התקבלה. לטענתו של פרץ זה לא מפסיק ואפילו ראש העיר הנבחר, ארנון דוידי לא יכול היה לספק פתרון מידי. "אין עם מי לדבר כרגע. הבנתי שהוא ביקש חודש עד שיכנס לתפקיד. אין לנו את הזמן הזה. אי אפשר לעצור את העונה".

הגיעו כבויים לאימונים. שחקני שדרות (צילום: אורי גבאי)
גם אימונים לא התקיימו השבוע ולכן בעצה אחת עם השחקנים החליט פרץ להודיע להתאחדות כי הקבוצה לא תופיע מחר (שישי) למשחק הביתי נגד בני יצ'לאל. "אני כמאמן לא אקח את האחריות על קבוצה שלא התאמנה. אין טעם להתבזות", סיכם.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
2
אוהד
(אוהד : 19:47 26-10-2013)
בושה לענף הספורט בשדרות
3
avrahamavisrur@hotmail.co.il
(אלברט אביסרור: 13:27 02-11-2013)
לפי דעתי שגה מר פרץ לא העמיד דור שחקנים צעירים יש דור שחקנים צעירים ברמות גבוהות שמר פרץ העדיף לשמור אימונים לשחקני עבר אל ידבר מר פרץ על כסף שלא הועבר קח אחריות הטפטר

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?