אטלי: "עזבו אותי מפיקנטריה, רוצה לנצח"

מאמן בני אילת מסרב לקחת חלק בכל החגיגה סביב המשחק נגד קבוצתו לשעבר אותה עזב בטונים צורמים. לרשותו יעמוד סגל מלא כולל ה"חוזרים", אליהו, מזרחי ובנדהאן. סירוטקין על סאגת השוער: "אני מאמין בעבד, אחרת הייתי מביא שוער אחר במקומו כבר מההתחלה".

משום מה הפיקנטריה של המשחק בין בני אילת לכפר קאסם נדחקה הצידה. מי שעדיין לא הבין, הכוונה היא למאמן בני אילת אילן אטלי שהתחיל את העונה שעברה עם כפר קאסם, עזב בטונים צורמים אחרי שישה ניצחונות רצופים, חזר מחזור אחד לסיום העונה הסדירה והעלה את הקבוצה לליגה א' דרך הפלייאוף תוך שהוא חולף על פניהן של בני יפו אורתודוכסים, בקעת הירדן, שיכון המזרח והפועל ערד. באופן טבעי אטלי היה אמור להמשיך עם הקבוצה לליגה א' אך בסופו של דבר ה"זוגיות" שהייתה רעועה מלכתחילה התפרקה סופית.

אטלי עצמו סירב בכל תוקף להתייחס לפיקנטריה. "כל מה שמעניין אותי הוא לנצח", אמר, "יכול להיות שאם היינו היום במצב אחר, היה לי זמן לחשוב על זה. אני מרוכז בבני אילת ולא מתעסק בפיקנטריה".

לרשותו של המאמן צפוי לעמוד לראשונה העונה סגל מלא לאחר שעידו אליהו, ערן מזרחי ונתנאל בנדהאן חזרו להתאמן עם הקבוצה.

מן העבר השני, כפר קאסם הגיעה לאילת כבר הערב. השחקנים שומרי השבת יבלו את סוף השבוע באילת ואילו היתר יחזרו הביתה מיד לאחר המשחק.
המאמן, חיים סירוטקין משתדל לשמור על איפוק למרות העובדה שהוא מסתכל על רוב הליגה מלמעלה. "אני לא מופתע מהפתיחה שלנו", אמר, "עבדנו ביסודית כל הקיץ ומאחורי עומדים שחקנים טובים, הנהלה תומכת וקהל מפרגן. למרות המצב שלה, בני אילת קבוצה טובה שתתאושש בשלב כלשהו מקווה שזה לא יהיה דווקא מולנו".

"עבדנו ביסודיות כל הקיץ". סירוטקין (צילום: לירן דורף)
מדברים על עלייה ?
"לא הביאו את חיים סירוטקין כדי להעביר עוד עונה. תסיק את המסקנות שלך לבד".

מה יש לך להגיד על סאגת השוער?
"כל יום אני רואה בתקשורת שם אחר של שוער שצץ וצוחק. עבד סרסור הוא השוער הראשון של הקבוצה, אם לא הייתי מאמין בו, הייתי מביא שוער אחד מפתיחת העונה. חשוב לי לציין שכל מי שיבוא זה לא יהיה כדי לתפוס את מקומו אלא להיאבק איתו על מקום בהרכב. אני מקווה שכתוצאה מזה הוא ישתפר עוד יותר והמשחק מחר יהיה היציאה שלו לדרך חדשה".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
חיים מספיק לשקר
(אחד שיודע בדוק: 21:56 17-10-2013)
חיים מחפש שוער בשיגעון אבל לפני משחק רוצה לתת לעבד שקט
2
הכי מקורב
(עבד: 23:53 17-10-2013)
עבד אל תיהיה תמים הוא רוצה להחליף אותך הרי הוא שקרן מלידה... ישבתי ליד ההנהלה שהוא התקשר וביקש להחתים שוער.. עבד אתה שוער מצויין אל תפחד יא אחי
3
חיים שקרן
(אייל: 00:27 18-10-2013)
מחפש שוער בנרות השקרן הזה הוא פנה כבר ל20 שוערים והם לא רוצים לבוא למה הוא בוגד עבד תיזהר מחיים הוא מנסה לעבוד עליך
4
חיים צבוע ושקרן
(צבוע: 00:39 18-10-2013)
למה אתה לא ישר סרוטקין?? תפסיק לשקר לתקשורת את כל הזמן מלכלך על עבד וכבר עדכנתה אותו בידר לפני האימון שאתה מביא שוער תפסיייק חשקר זבל של אדם
5
לאכול בפלפלה. לאמן אין סיכוי
6
איטלי
(איברהים: 14:46 18-10-2013)
מאמן זול עולה אחר כך יקר.תסבירו את זה לאדון אבו ולקישוט חזות.
7
נרקיס
(אטלי תיכנס: 16:56 18-10-2013)
אטלי יאפס מזבלה סמרטוט ריצפה בכול מקום שנגעת השארת הרס
8
אטלי עזוב
(אוהד אילתי: 17:16 19-10-2013)
עזוב אותנו משטויות אטלי תתעסק בפיקנטריה ותשאיר מישהו אחר לאמן יאללה חבוב תחזיר את המפתחות

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?