רוני לוי לא חתם בניקוסיה בגלל... צחי טיאר
מאת: מיכאל וייסרמן | 17.10.13 | 18:33
הסיבה העיקרית לעובדה שרוני לוי לא חתם בסופו של דבר באפואל ניקוסיה היא שהקבוצה הקפריסאית לא הסכימה לצרף את צחי טיאר כעוזרו. לוי: "מדובר במאמן רמה הגבוהה ואני מקווה שנעבוד יחד בעתיד"
לפני כעשרה ימים פורסם בכל כלי התקשורת על הפנייה של הקבוצה הקפריסאית, אפואל ניקוסיה אל המאמן הישראלי, רוני לוי.
האחרון הגיע לפגישה באי השכן וכבר סיכם כמעט את כל תנאיו. אך כידוע, המו"מ התפוצץ במפתיע והוא נשאר בארץ.
לא רבים יודעים אך הסיבה לכך נעוצה בלא אחר מאשר מיודענו, צחי טיאר המאמן את סקציה נס ציונה. מסתבר כי לוי רצה להביא עמו לניקוסיה את טיאר כעוזרו ואילו במועדון הקפריסאי רצו שלוי יעבוד עם עוזר מקומי.
לוי שיש לו היכרו ארוכת שנים עם טיאר, אמר ל"דאבל פס": "רציתי שיהיה לי את הצוות שלי שהיה אמור לכלול גם פיזיולוג. כמובן שהשחרור של צחי היה אמור להיות בכפוף למועדון בו הוא עובד היום. הוא איש מקצוע מעולה ויש בינינו כימיה מצוינת. אני מקווה שבעתיד תהיה לנו אפשרות לעבוד יחד".
תגובות
+ הוסף תגובה