קוטר, מאמנה החדש של אסי גלבוע (צילום: מוחמד חאדר אניס)
מאת: קובי פורטל ומיכאל וייסרמן | 15.10.13 | 17:22
עודד קוטר חתם לפני שעה קלה בשורות אסי גלבוע ויהיה מחליפו של מאיר ארמה שפוטר אמש. הנושא המרכזי כרגע- האם אורן דניאל יחזור אחרי שהודיע כי סיים את תפקידו בהנהלת הקבוצה?
שבוע לא פשוט עובר על הנהלת אסי גלבוע, אחרי צרור של בשורות מאכזבות מגיעה לפני שעה קלה הודעה שיכולה לעלות חיוך קטן על אוהדי אסי גלבוע, עודד קוטר חתם בשורות אסי גלבוע, והוא יהיה מחליפו של מאיר ארמה כבר בשישי הקרוב מול צור שלום. קוטר גבר על ארז בנודיס וקלוד דהן שהוזכרו כמועמדים להגיע.
מוקדם יותר התייחס יו"ר אסי גלבוע ארז שטיין על עזיבתו של מאיר ארמה: "לאחר פתיחה לא טובה החלטנו לעשות מספר שינויים בכדי לחזור לדרך הנכונה בכדי לעמוד במטרות שלנו".
זה לא קצת מוקדם לפטר אחרי ארבעה מחזורים?
"ראינו שהדרך שבה מתנהלת הקבוצה לא תוביל אותנו ולא תוכל להתרומם לרמות שאנחנו רוצים ולכן החלטנו לעשות שינוי. כנראה שהשילוב של מספר שחקנים לא היה טוב וגם התוצאות בהתאם".
האופן שפוטר ארמה קצת מזלזל לא?
"מאיר התקשר אלי והייתי בדרום הארץ. רציתי להיפגש איתו למחרת אבל הוא לחץ עלי בטלפון לקבל תשובה. יש בינינו שיחות טובות ונפרדנו בשיחה טובה".
מה הטעות הכי גדולה שהמועדון עשה העונה?
"אני לא יכול להצביע על משהו ספציפי אלא זה שילוב של מספר דברים שאני מעדיף לא לפרט בתקשורת".
גם העזיבה של אורן דניאל הייתה מפתיעה?
"התרומה של אורן למועדון היא גדולה ויש לו חיבור מדהים עם השחקנים. מבחינתי ואמרתי לו את זה אתמול שהוא חלק מאיתנו ובסיום השיחה אתמול אמרתי לו שנתראה ביום ראשון".
הנושא העיקרי שבו יתעסקו בגלבוע בשבוע הקרוב הוא האם חבר הנהלת הקבוצה אורן דניאל יחזור לתפקיד לאחר שכבר הודיע על עזיבתו, נציין כי פייסבוק האוהדים של אסי גלבוע הביע תמיכה רבה בדניאל וקרא להחזרתו המיידית לתפקיד.
תגובות
+ הוסף תגובה