קריית מלאכי: האם בוזגלו והשחקנים יעזבו?

הכאוס בקריית מלאכי חוגג. אין כסף, אין משכורות ואין עם מי לדבר. הסיבה: חשבון העמותה מעוקל. השחקנים מאבדים את הסבלנות. האם הם יופיעו למשחק הבית עם מכבי ב"ש?

על הבלגן ששורר בקריית מלאכי, כולם כבר יודעים. מקורות יודעי דבר מספרים על חובות עבר שכל הזמן צצים ועל עיקול שמרחף על חשבונה של העמותה המנהלת את הקבוצה. בקיצור, כאוס אחד גדול.
ומי סובל מכך? כמובן, השחקנים וגם המאמן שבינתיים לא ראו שקל מאז שהחלו ההכנות, אי שם בסוף יולי. מאז הובטח להם עשרות פעמים שהנושא ייפתר ושהכסף יתקבל אולם עד היום – כלום.

חשוב לצייו כי 70% מהסגל הקיים בנוי משחקנים שמגיעים מאזור המרכז והמוציאים כסף מכיסם כדי להגיע לאימונים. ללא מעט מהם מגיעות כבר שתי משכורות וסבלנותם פוקעת. אחד מהם אמר: "הגיעו מים עד נפש. כולנו מתאמנים רק בגלל אוהד שהביא אותנו ואנחנו אוהבים אותו. אם לא היינו מכבדים אותו כבר בשבוע שעבר לא היינו מתייצבים לאימונים. בסה"כ אנחנו נהנים מכל רגע כאן, אנחנו מאוד מגובשים ומאוחדים. בימים הקרובים נחליט בעצה עם אוהד ונחליט מה עושים".

הדד ליין הקרוב הוא מחר (יום ד'). אז הובטח שהשחקנים יקבלו חלק משכרם מה שהופך אותו לקריטי מבחינת עתיד הסגל הקיים. אם לא יארגנו בקריית מלאכי את המשכורות או חלקן, במובטח ספק גדול אם השחקנים יעלו לשחק מול מכבי באר שבע ביום שישי.

מיותר לציין כי אוהד בוזגלו, אהוד מאוד בקריית מלאכי וכי בנה סגל שחקנים מצוין שיכול לכל הדעות לגרום הרבה נחת לקהל התומך של הקבוצה שבשנים האחרונות ידע לא מעט סבל. אך בסיטואציה הבעייתית כרגע כל המרקם הזה בסכנה ממשית.

המרקם בסכנה. בן אבו וחג'ג' (צילום: לאה גורליק)
אף גורם שאיתו דיברנו לא הצליח לכוון אותנו במדויק לפיתרון המיוחל. כולם טוענים שיש עיקול על חשבון העמותה אותו הטילו חמישה שחקנים מהעונה שעברה וברגע שעיקול זה יוסר, שחקנים יקבלו משכורות.
תגובה רשמית מאנשי קריית מלאכי לא הצלחנו להשיג. מי שהגיב היה בוזגלו שאמר: "משתדל להתרכז רק בכדורגל למרות שזה לא קל בתקופה שכזאת. מבין את השחקנים ומצד שני גם את ההנהלה ומקווה שהדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר כדי שכולנו נמשיך את מה שהתחלנו".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
תפתרו את זה
2
אוי ואבוי
(מלאכי: 15:15 15-10-2013)
3
כל הכבוד לאוהד בוזגלו
(גוטמן : 16:17 15-10-2013)
כל הכבוד לאוהד שיודע למשוך אליו את השחקנים היום יש קבוצה טובה מאוד שאוהד בנה מכלום .חבל שאין עם מי לדבר נקווה שיהיה פיתרון בהקדם בכל מיקרה האחים בוזגלו מיוחדים שיהיה בהצלחה .
4
שחקנים
(אחד שיודע: 16:22 15-10-2013)
קדוש,קרן,סולימנוב,נווה,זליט,בורחל,בוזגלו ועוד . הפסד למאלכי רווח לקבוצות בליגה
5
שחקנים
(אחד שיודע : 16:26 15-10-2013)
קדוש,קרן,סולימנוב,נווה,בורחל,זליט,בוזגלו ועוד. חבל על מלאכי רווח לקבוצות הליגה
6
שאול סמדגה יצאת גדול!
(אלי: 16:31 15-10-2013)
לא פריאר סמדגה ראה את הנולד! עבר משהו בכדורגל הפח שלנו!
7
לסגור
(משני: 19:18 15-10-2013)
לסגור את הקבוצה ומהר בשנה הבאה פותחים הפועל קרית מלאכי מליגה ג
8
לאטי
(דודו: 19:21 15-10-2013)
רק עזרא לאטי הגדול יכול להציל את הכדורגל בקרית מלאכי
9
שחקני כדורגל זה עם בלי שכל !! איך אתם יכולים להיות כאלו עיוורים ????? ידעתם את המצב מראש. מה אתם מופתעים ???
10
מיזם
(מלאכי: 22:07 15-10-2013)
חברה השינוי כבר מחר מיזם אוהדים יוצא לדרך
11
פירוק
(אוהד : 21:13 15-10-2013)
הגענו למצב שלפרק את הקבוצה ואף אחד לא יקבל שקל בפירוק שיכולים לבוא להסדר כי החובות הם מזמן אמיר וחמוטי מלכה שהבן שלא תובע
12
הקצבים
(זה אני : 12:32 16-10-2013)
אני באמת לא מבין דבר אחד משפחת קצב לא יכולה לעזור ליאור קצה אח של משה לא יכול לעזור מה רק בגלל שהוא פרסי אני חושב שכל השחקנים צריכים ללכת לכלא לבקר את משה ולבקש עזרא שהוא ישתחרר הוא יהיה זקוק לכם אולי יהיה ראש עיר אז אוהד תאסוף את החברה וקדימה לכלא

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?