הקבוצה הצנועה של המאמן וואחיד אל-סנע השיגה ניצחון שני, הפעם בחוץ נגד מכבי שדרות (2:1) שנחלה הפסד שני. בצל הבעיות הכספיות בשדרות ממשיכים במאמצים למנוע את התפרקותה.
לקבוצת הפועל רהט יש העונה יומרות צנועות אבל אחרי פתיחה מצוינת קבוצות הצמרת יצטרכו לקחת אותה קצת יותר ברצינות, מה שבטוח היא בוודאי לא צפויה לעשות להם חיים קלים. שלושה ימים אחרי שהפתיעו את מכבי נתיבות, ביום שישי האחרון התייצבו החניכים של וואחיד אל-סנע אצל מכבי שדרות שפתחה את העונה עם שני הפסדים (אחד בגביע ואחד בליגה).

כבר בדקה ה-8 נאלץ שוער שדרות אביחי גו'רנו להוציא את הכדור הראשון מהרשת לאחר ששחקן רהט נותר חופשי כדי לבעוט מ-20 מטר כדור בחצי גובה פנימה, 1:0.
בדקה ה-29 עבירה גסה של שחקן רהט על המגן עמית מזרחי משום מה נעלמת מעיני השופט. מזרחי ספג מכה חזקה בצלעות בית החזה והתקשה לנשום. אנשי שדרות מיהרו להזעיק ניידת אמבולנס של מד"א שנמצא מעבר לכביש. הוא פונה לבית החולים 'ברזילי' שם התברר כי יש לו שברים בצלעות והריאה ספגה חבטה שגרמה לדימום פנימי קל. בשל כך החליטו הרופאים לאשפז אותו למשך מספר ימים.

המשחק המשיך להתנהל כאשר כל העת עיניהם של שחקני שדרות לעבר חברם שפונה באמבולנס. בינתיים בדקה ה-35 האשם אלעתמין מרהט כמעט ומצליח להגדיל את יתרון קבוצתו כאשר מקצה הרחבה בעט כדור מצוין אותו הצליח שוער שדרות ג'ורנו להדוף בזינוק נהדר.
המחצית השנייה נפתחה היטב מבחינתה של שדרות שיזמה התקפות וכבר בדקה ה-47 היא הצליחה להשיג את השוויון לאחר שהשופט העניק לה כדור עונשין מ-11 מטר בגלל נגיעה יד ברורה.

אודי עמר תרגם את הפנדל כדי לקבוע שוויון 1:1. שחקני שדרות רצו מאוד לנצל את המומנטום ובדקה ה-49 אודי עמר הכניס כדור עומק מצוין לויקי סבן שבנגיעה אחת החמיץ את המסגרת בסנטימטרים בודדים.

דווקא בדקות הטובות שלה, שדרות ספגה שער לא מחויב למציאות בדקה ה-59. שחקני רהט יצאו להתקפה מהירה, חליל סאנע הוכשל 20 מטר מהשער אך השופט נתן חוק יתרון, והכדור הגיע לרגליו של מגן שדרות יוסי איברהימוב שהסתבך בהרחקה, דולב סוויסה מרהט עט על המציאה ומ-7 מטר לבדו מול השוער ג'ורנו הוא לא מתבלבל ובועט פנימה ימינה, 2:1 וכל הספסל של רהט על הרגליים. סוויסה אגב לא מפספס את ההזדמנות להודות לקב"ה...

שחקני שדרות ניסו לחזור למשחק אך הכושר הגופני הלקוי התחיל לתת אותותיו כשלמספר שחקנים פשוט נגמר האוויר. יש לציין כי בשל הבעיות הכספיות בקבוצה האימונים נפתחו רק שבוע לפני פתיחת העונה ובשלב הזה אין באפשרות המאמן אבי פרץ לצרף שחקני חיזוק כך שהוא נאלץ להסתדר עם סגל מדולל. כדי להמחיש עד כמה הוא במצוקה בדקה ה-88 הוא נאלץ להכניס למשחק את יועץ ראש העיר יניב פרץ שהיה בעבר שחקן במועדון ולא שיחק מזה 5 שנים.

הבעיות של שדרות לא עניינו את שחקני רהט שהמשיכו בשלהם ואף החמיצו עוד 2 הזדמנויות טובות להגדיל את התוצאה, פעם היה זה קאיד אלאפינש שבעט מ-61 מטר לקורה ופעם היה זה איב פז בדקה ה-77 שקיבל כדור מצוין מהאשם אלעתמין ומ-5 מטר בעט החוצה. בסיום, שחקני רהט חגגו ניצחון שני ברציפות ופתיחת עונה חלומית מבחינתם ואילו בשדרות יצטרכו לעשות הרבה חושבים כדי לשרוד את העונה.
תגובות
+ הוסף תגובה