טבריה פנתה לעודד קוטר. המאמן סירב

מחויב למכבי אום אלפחם. קוטר (מוחמד חאדר אניס) מחויב למכבי אום אלפחם. קוטר (מוחמד חאדר אניס)
פרסום ראשון: לאחר התפטרותו של ארז בנודיס פנתה הנהלת טבריה לקוטר שהחליט לא לקחת את ההצעה בשל מחויבותו של למכבי אום אל פאחם. בטבריה מפרגנים לבנודיס: "הוא יצא גבר כשלקח את האחריות"

במסגרת החיפושים שהחלו אחר מחליף לאז בנודיס שהתפטר פנתה עירוני טבריה היום למאמן עודד קוטר והציעה לו את השרביט. בטבריה קיוו כי הידע והניסיון של קוטר יוכל לעזור לקבוצה לצאת לדרך חדשה אך זה סירב להצעה בשל מחויבותו למכבי אום אל פאחם שם הוא משמש כעוזרו של שמעון הדרי.

גורם בהנהלת טבריה אמר: "אנחנו לא ממהרים לשום מקום. מחפשים את המאמן הראוי והמתאים ביותר לקבוצה ובסוף נמצא אותו".

כזכור, במהלך הקיץ קוטר היה מועמד לאסי גלבוע אבל לבסוף חתם שם מאיר ארמה. לפני שבועיים מונה קוטר לעוזרו של שמעון הדרי באום אל פאחם. 

בטבריה גם פרגנו השבוע למאמן המתפטר ארז בנודיס. יו"ר טבריה, זוהר יצחק התייחס לכך כשאמר: "קודם כל כואב לי שהוא עזב כי הוא מאמן טוב ויכול היה להצליח כאן. מצד שני הוא הוכיח שהוא גם אישיות גדולה בזה שלקח את האחריות ובניגוד למאמנים אחרים לא חיכה שיפטרו אותו אלא התפטר בעצמו".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
האמת האמיתית של הקבוצה!!!
(זוהר כנס: 00:06 09-10-2013)
זוהר די נגמר לך הסוס הייתי ממליץ לך לפנות את המקום לאנשים שרוצים לעשות קצת יותר ממך ולא רק בדיבורים חומר למחשבה לך להנהלה ולאוהדים
2
היה ברור שבנודיס יכשל
(מי שמכיר: 09:20 09-10-2013)
אם הייתם בודקים טוב לפני שהחתמתם אותו זה לא היה קורה. הוא קיבל את המנוי ברמלה רק עקב היותו שכן של חבר הנהלה. בעירוני רמלה בליגה ב' הוא נכשל אז בליגה לאומית ? כל תקופתו בבית"ר רמלה הוא היה בתחתית למרות שחקנים מצויינים שנתנו לו. בקיצור כשלון גדול.

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?