מאת: אמיר שיבי | 05.10.13 | 20:25
האיחור של השופטים לא הפריע לאחי עכו לפתוח את העונה ברגל ימין ולגבור בבית 0:2 על בני עראבה הסימפטית. צמד של תמיר ברשישת פתח את המסע של עכו חזרה לליגה א'.
כמובן שהסיפור ההזוי של איחור השופטים היה הסיפור המרכזי של המשחק בין אחי עכו לבני עראבה אך אסור לשכוח שבסופו של דבר שיחקו כדורגל.
בניגוד לעכו שעושה קולות של עלייה בעראבה שויתרה על הגביע בשבוע שעבר, יש לא מעט בעיות. הקבוצה לא התאמנה כמו שצריך לקראת פתיחת העונה, בניגוד ליריבתה אחי עכו.
כבר מן הפתיחה נראה בבירור מי הקבוצה המסודרת יותר על המגרש. אחי עכו שלטה בנעשה בדשא והמצבים לא איחרו לבוא.

בדקה השישית אחמד זידאן הרים לרחבה מאגף ימין ומצא את ראשו של מוחמד אבוריא שנגח ממצב נוח מחוץ למסגרת.
בדקה ה-35 סלים ואכד נשלח בכדור עומק ובאחד על אחד מול השוער ידו של נדים סעידה הייתה על העליונה.

שלוש דקות חלפו ו-ואכד הפעלתן עשה סלאלום באגף שמאל עבר את המגן שלו והגביה לרחבה ומצא את אבוריא החופשי שנגח חלש ואפשר לשוער לקלוט את הכדור בבטחה.
למרות שליטה בכר הדשא שחקני עכו לא הצליחו למצוא את הרשת, 0:0 במחצית.
בפתיחת המחצית השנייה שאדי גדבאן עלה לשחק במקום ג'מל מועתז על מנת שיהיה יותר מחץ בהתקפות. רבע שעה מאוחר יותר, גדבאן הגביה לרחבה מאגף שמאל ומצא את ראשו של מחליף נוסף תמיר ברשישת (נכנס בדקה ה -58 במקום אחמד זידאן) שמחמישה מטרים ניתב את הכדור אל הרשת. חילוף בינגו של המאמן שחקן עבד רבאח.

בדקה ה- 65 מהלך השער חזר על עצמו כמעט במדויק, גדבאן הגביה בר שישת נגח רק שהפעם הכדור חמק ליד הקורה הימנית והחוצה.
רבע שעה לסיום המשחק הלאל חלאילה נתן כדור עומק נפלא על 40 מטר לבר שישת שנשאר לבד מול השוער, לא התבלבל וכבש את השני שלו ושל קבוצתו, 0:2.

דקה לסיום עאמר עוסמאן (נכנס במקום סלים ואכד בדקה ה- 60) חטף כדור במרכז המגרש והתקדם עד לרחבה, הניף את הרגל וראה את השוער מציל את קבוצתו מספיגה נוספת.
0:2 בסיום לאחי עכו. ומי ששואל איפה הייתה עראבה במשחק, התשובה פשוטה היא פשוט לא הייתה. שוער עכו, רשואן כרים לא נאלץ אפילו פעם אחת למתוח את איבריו במהלך כל המשחק.

ומילה אחרונה על השופטים שאיחרו: מעניין מה היה קורה לו אחת הקבוצות הייתה מאחרת כך. נראה שזה לא היה נגמר בנזיפה אלא בהעמדה לדין ואולי גם הפסד טכני וקנס כספי. יחי ההבדל הקטן.
תגובות
+ הוסף תגובה