שוחרר על רקע מקצועי. אדרי
מאת: גיא גולדפרב | 05.10.13 | 13:03
הסגל של אילת מתדלדל. סלים אשקר שוחרר בשל עבירות משמעת חוזרות, שלומי אדרי שוחרר על רקע מקצועי ונתנאל בן דהאן חזר בתשובה. המאמן, אילן אטלי: "לא מעוניין להתייחס לשחקנים אשר לא במועדון כרגע".
אם לא די לאילת בשני ההפסדים שספגה בפתיחת העונה (4:1 ליפו בגביע ו-3:1 לשעריים במחזור הפתיחה), שוחררו מהקבוצה עוד שניים: אשקר סלים ושלומי אדרי.
הראשון שוחרר עקב בעיות משמעת חוזרות ונשנות. זה התחיל במשחק הגביע מול מכבי יפו, אז התעמת עם המאמן, אילן אטלי תוך כדי משחק והוצא החוצה למרות שהקבוצה ניצלה את מכסת שלושת החילופים שלה. למרות זאת הוא קיבל הזדמנות נוספת אלך איחר לאוטובוס שיצא לרחובות בשישי שעבר וסוספל בעקבות כך והסתיים באותו השבוע בעבירה נוספת אותה מגדירים בקבוצה כ"אחת שעדיף להשאיר אותה בבית". אגב, סלים הושעה גם מתפקידו כמאמן אחת מקבוצת הילדים של המועדון.
לגבי שלומי אדרי, השחרור שלו היה מקצועי נטו לאחר שבקבוצה טענו שהוא לא תורם את מה שציפו ממנו לתרום.
השניים הללו מצטרפים לשוער נתנאל בנדהאן שחזר בתשובה ועזב אחרי שכבר החל להתאמן עם הקבוצה ולעידו אליהו, ערן מזרחי ודניאל קהא שכרגע גם לא נמצאים בקבוצה.
אגב, האחרון אמור לחזור לקבוצה. מי שכבר חזר הוא המגן, ינאל שווג ששותף במשחק הראשון בשעריים.

למרות כל אלה ושני ההפסדים במשחקי הפתיחה בהם הקבוצה נראתה לא רע בכלל המאמן אילן אטלי נשמע מרוצה: "לא מעוניין להתייחס למי שכרגע לא נמצא בקבוצה. אני מרוצה מאד מקצועית מכל מי שנמצא כרגע אתנו וגם עם הסגל הזה נוכל לעמוד במטרות שהצבנו לעצמנו".
תגובות
+ הוסף תגובה