בשקט בשקט בית"ר כפר סבא ממשיכה בקו ההתאוששות והטיפוס במעלה הטבלה, כשבתום המחזור העשירי הקבוצה של צחי חרמץ, מאמן כפר סבא, מוצאת את עצמה במקום ה-11 בליגה כשהיא עולה שלושה מקומות בטבלה.
בית"ר כפר סבא חגגה היום (שישי) ניצחון ביתי 0:1 נגד קבוצת הצמרת של מכבי יבנה, הכבשה השחורה של הצהובים בשנים האחרונות, והוכיחה שהניצחון בשבוע שעבר נגד מכבי כפר יונה לא היה במקרה.
הצהובים היו יכולים להגדיל את תוצאת המשחק, אבל החמצות של שחקני ההתקפה מנעו ניצחון גדול יותר.
השקט הנפשי שמקרין חרמץ מחלחל לשחקנים שמשחקים בצורה אחראית, נותנים מלחמה גדולה ונראה שרוח חדשה נושבת במועדון הצהוב שידע ימים קשים העונה.
למרות הניצחון בכפר סבא לא יצאו מגדרם כשאנשייה יודעים שעדיין הקבוצה מסובכת במרתף הליגה ורחוקה מחוף המבטחים.
בשבוע הבא מצפה לקבוצה משחק חשוב מאין כמוהו בקרב התחתית בחוץ נגד הפועל מבשרת ציון שירדה למקום האחרון בטבלה.
בדומה לשבוע שעבר הקבוצה משכונת קפלן פתחה את המשחק בצורה טובה ובדקה ה-18 ראינו את אחד משערי העונה כאשר קובי דומר זיהה את שוער מכבי יבנה, גיא סאלם מחוץ לשערו ומ-30 מטרים אלכסונית מהשער שלח כדור אדיר לרשת הגבוהה והקנה עבור קבוצתו את השער הראשון במשחק, 0:1 לצהובים.

מימין לשמאל:אורן דיין,חיים קאופמן,ניר טואף ואילן צרפתי חוגגים נצחון ענק ובריחה מהתחתית.(צילום:דני מלניצקי)
בדקה ה-27 האורחים היו יכולים להשוות את התצואה כאשר שימי ג'ורנו, בהופעת הבכורה שלו בכפר סבא, עזב את חלוץ יבנה, שי בראון שמול שוער בית"ר, חיים קאופמן בעט חלש לידיו.
עברו 3 דקות והקבוצה הביתית הייתה יכולה להגדיל את היתרון כאשר אורן דיין החמקמק עבר שחקן מימין והוריד לגילי חג'ג' שירה מקצה הרחבה מעל השער.
בדקה ה-40 דיין קיבל כדור עומק מצוין והקפיץ מעל סאלם פנימה, אבל הקוון רז קלו הרים את הדגל וקבע כי הוא היה בעמדת נבדל, ולכן השופט הראשי, אביטל דיווי (טוב מאוד) פסל את השער.
בדקה ה-45 חג'ג' פרץ מימין והוציא כדור רוחב אל דיין שבמקום לחפש את הבעיטה השטוחה בעט לא טוב מעל השער. בפתיחת המחצית השנייה בית"ר המשיכה להיות הקבוצה הדומיננטית במגרש, אך המצב הראשון במחצית זו נרשם דווקא לזכות האורחים כשבדקה ה-55 יוסי יונה הסתובב ובעט סנטימטרים ליד הקורה הימנית החוצה.
ככל שנקפו הדקות הצהובים משום מה נסוגו לאחור ורק בזכות תפקוד טוב של החלק האחורי ושל השוער, חיים קאופמן הקבוצה ניצלה מספיגה.
אוהד צור שישב העונה לא מעט דקות על ספסל המחליפים הציג סוף סוף את היכולת הטובה ממנו מצפים בכפר סבא והיה הבולט בשורות הקבוצה הצהובה.
ההזדמנות של המשחק הייתה שייכת למחליף, תומר עיואן שחזר מפציעה כשבדקה ה-87 חן חג'ג' בכדור ענק השאיר את עיואן לא בנבדל, אך החלוץ שחזר לקבוצה בתחילת העונה לבד מול סאלם הקפיץ מעל השער ובזבז הזדמנות נפלאה לכיבוש.
ארז קורן, שכבש בשבוע שעבר את שער הניצחון עבור בית"ר לא שותף מסיבות מקצועיות.

אביו של חן חג'ג וחבר שופכים לו שום על הנעליים,עזר לנצחון.(צילום:דני מלניצקי)
תגובות
+ הוסף תגובה